dodge için lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efsanegkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,023

efsanegkn

Ana Kamp
merhabalar . bu aileye alah nasıp ederse 2012 1 ayında kendı aracımı alıp daha gercekcı katılacagım .. ustalarım şimdi şunu sormak istiyorum . amayı düşündüğüm arac devlet çıkması 1976 model dodge power wagon çift kabin . bilen bilir eskş tek in aracları 1 ayda ihalesı olacakmış nasıp ıse alacagım . bu araca en uygun lastık seçimi sizce nasıl olmalıdır orjınal lastıgı ıncecık ve arac yere yapısıyor gıbı duruyor en uygun fiyata ve en yuksek tabı ben bu aracı ozellıkler arazı de kullanacagım camurlu yerlerde buna uygun lastık ve jant ebatı verebılırmısınız saygılarm sunarım ıyı off roadlarrrrrrrrr ;D

Etiketler
Ynt: dodge için lastik

herhangi bir yükseltme yapmadan takacağınız lastik 33 inç bir lastiktir yükseltme yaparsanız 42 inç e kadar ne isterseniz takarsınız. ama benim bir arkadaşım 33 x 12.5 x lik federal taktı çok memnun du ama sattı arabasını

efsanegkn' Alıntı:
merhabalar . bu aileye alah nasıp ederse 2012 1 ayında kendı aracımı alıp daha gercekcı katılacagım .. ustalarım şimdi şunu sormak istiyorum . amayı düşündüğüm arac devlet çıkması 1976 model dodge power wagon çift kabin . bilen bilir eskş tek in aracları 1 ayda ihalesı olacakmış nasıp ıse alacagım . bu araca en uygun lastık seçimi sizce nasıl olmalıdır orjınal lastıgı ıncecık ve arac yere yapısıyor gıbı duruyor en uygun fiyata ve en yuksek tabı ben bu aracı ozellıkler arazı de kullanacagım camurlu yerlerde buna uygun lastık ve jant ebatı verebılırmısınız saygılarm sunarım ıyı off roadlarrrrrrrrr ;D

Hayırlısı olsun şimdiden ozaman.yapılmış toplanmış araçlar var, sitemiz üyesi arkadaşların. Baktınızmı konulara?

Bu arada lastik çapını 33'ten yukarı çekmemenizi bende tavsiye ederim, başka modifikasyonlara girmeyecekseniz eğer.

yavuz abı ben ufak tefek bakım .. dikkat edın bakımlarını yapıp sorunsuz bır sekılde dağ bayır gezmek ıstıyorum . sadece ayakları ıyı olsun yeter ;D .. yanı sonucta 1976 mdel araç restorasyon düşünmüyorruum ... yavuz abi birde ... ankarada bu aracın bakımlarını ve parcalrını yanı ustası nerde var adresını verırmısın .. sonucta ankaraya yakınım .

valla , işin sonu yok.Ankarada dodge ile ilgili usta vs. ivedikte vardır muhtemel.Pek bilmiyorum bu markanın tamircisini .Ama basit sistemlerle çalışan araçlardır.Fazla dert açmaz, ancak yakıtı iyi tüketirler. Gözardı etmeyin bu durumu, bütçe yeteri kadar varsa dizel tavsiye ederim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
valla , işin sonu yok.Ankarada dodge ile ilgili usta vs. ivedikte vardır muhtemel.Pek bilmiyorum bu markanın tamircisini .Ama basit sistemlerle çalışan araçlardır.Fazla dert açmaz, ancak yakıtı iyi tüketirler. Gözardı etmeyin bu durumu, bütçe yeteri kadar varsa dizel tavsiye ederim.
peki abi dizel perkıns motorlar kaç paraya takılıyor .. off road kabılıyetı nasıl.. allah ızın verır ıse 500 başlık çiftlik kuracagım oaradakı ısler için almayı dusunuyordum nu motor lar nasıl

şahinler o kadar yakıyr sorun yok ozaman ankarada perkıns motor kım takıyor abı yardımcı olurmusun yanasıp oto vs varmış galiba

direk dizel olan bir araç almanız lazım, benzinliyi dizele çeviremezsiniz yeni yönetmeliklere göre.

valla temız bişi bulursan bana da haber ver abi. aslında ben dido hastasıyım ama fıyatlı temızleri. dün de dağ bayır gezdım allah var bizim bi emektar şahin var çıkmadığı yer yok çamur ve kar da bile fena değil . ama yerden daha yuksek bi araç ihtiyacımı fazlasıyla karşılar .... slında kıyayamam difo ya bizim buraların yolu genelde afganistan gibi kayalık ve keskın kaya parçaları mevcut cok tangırtı oluyor . ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR