Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dodge s100 e hangi yeni nesil dizel motorlar takılabilir?
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: dodge s100 e hangi yeni nesil dizel motorlar takılabilir?</b><br />
<br />
ısuzu kamyonetlerden çıkan turbo dizel motorlar iyi olur diye düşünüyorum..</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: dodge s100 e hangi yeni nesil dizel motorlar takılabilir?</b><br />
<br />
teşekkürler.. peki turbo motor ve yüksek tork defransiyel, şaft vs. onlara zarar verir mi?</div>
<br />
dodgenin zaten aktarma organları güçlüdür benim bahsetiğim motor 120 bg 260n\m tork üretiyor zarar vereceğini düşünmüyorum..</div>
<br />
selam ruhsata işlemede böyle degişiklige izin verilmiyor modelin + - 3 yıl aynı yakıtta olanmuamelecilerde var ama sonu nasıl gelir bilmiyorumı takılabiliyordu detaylı bilgiyi bilen varsa oradan soralım örnek 88 model benzinli dodgeye 85-91 arası aynı cc benzinli takılıyor son degişiklikler biraz garip ama bunu aşan</div>
<br />
ruhsat işleri biraz karışık ewet eğer sorun olmaz diyorsan muayeneden muayeneye orjinal motorunu tak geçsin 2 sene dizel kullanırsın..</div>