Ynt: Doğada Çadırda Kamp Hayatı
Arkadaşlar Saat 3.30 uykum çok geldi,ama bunu sizinle muhakkak paylaşmam lazım,bana fikir verirseniz çok mutlu olacağım.
Şimdi benim kardeşim yok,olmasını çok isterdim.Arkadaş çevrem çok az ve benimle gelmez şehirin kölesi olmuşlar.
Ben şehir hayatından çok sıkıldım,Bilgisayar Mühendisiyim ve iş yok,kendim üretiyorum ve tüketiyorum.Geleceğim belirsiz,bende neden olmasın bir yolculuk,Özgürlüğe Adımlar Projesi.
ben temelli gitmek istiyorum.5 veya daha fazla yıl ,hayat benim,dünya benim,vatan benim,neden olmasın.
Asıl sormak istediğime gelecek olursak;ben ormanlar pek hoşuma gitmiyor,açık alan,deniz kıyısı,Ada bunları çok seviyorum.Ben zorlukları öğrenmek isterim bir hassa.
Tek gitmek zorundayım. Benim bir grubum yok,Kardeşimde yok.Tek başına bir yolculuğa çıkmak istiyorum.
Tek başına yola çıkmak ne gibi bir güç ister?Yabancıyla tanışmak ve yolculuk yapmak güvenli mi?
Para ne kadar lazım olur? Bir ormanda değil,Kumsal ve açık alanda hayvanlar bulunur mu ve nasıl avlanabilirim?Tüfekle avlanmak Bir kenara,balık tutmak mümkün mü? Benim söylediğim Kamp çadırla başlamak,Grupla tanışıp yola çıkmak,sonra 6 tekerlekli dostla uzun yolculuklara çıkmak,yavaş yavaş yükselmek.Lütfen yardımcı Sıkı bir bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.
Param az,şu anda atv,jip,motor,karavan,otomabil alacak durumda değilim,bisiklet veya yürüyerek kamp alanına gitmek ve yaşamak istiyorum,Sırt çantası ne önerirsiniz,çantaya göre yaz ve kış ağırlıklı hangi çadır uyar çantaya.hangi malzemeleri alamam şarttır
Tüfek gerekir mi?Zıpkın gerekir mi?Elektronik bıçak gerekir mi?
Yanlız yolculuğun neyi çok zordur.çünkü ben şu sözü çok severim,Zoru Sevemezsen,Başaramazsan,Mutluluğu da Bulamazsın,Yaşayamazsın
Bu yüzden ilkel çağdan başlamak istiyorum.Bana yol gösterirseniz çok sevinirim,Yol tercübesi başka,bana yardımlarınız kamp yaparken hep aklımda uygulamak üzere her zaman bulunacaktır!ARKADAŞLAR