Merhabalar..Ben sitenizde yeniyim ve hemen danışayım sizlere
Yazları sık sık kamp yaparız erkek arkadaşımla. şile, çilingoz, ağva gibi yerlerde çadırımızı kurduk güzel vakit geçirdik. yeni yerler keşfetmek istiyoruz ama ilk etapta istanbul yakınlarında. çünkü hafta sonları da gidebileceğimiz kaçış yerleri çadır severler için zor Türkiye' de malesef..Nerelere gidilir çadır kurulur bu koskoca şehir yakınlarında, araba ile mesafe 2,2,5 saatten fazla olmayan?
Merhabalar..Ben sitenizde yeniyim ve hemen danışayım sizlere
Yazları sık sık kamp yaparız erkek arkadaşımla. şile, çilingoz, ağva gibi yerlerde çadırımızı kurduk güzel vakit geçirdik. yeni yerler keşfetmek istiyoruz ama ilk etapta istanbul yakınlarında. çünkü hafta sonları da gidebileceğimiz kaçış yerleri çadır severler için zor Türkiye' de malesef..Nerelere gidilir çadır kurulur bu koskoca şehir yakınlarında, araba ile mesafe 2,2,5 saatten fazla olmayan?
merhaba arkadaşlar işte herkezin kamp yapmak istediği (İDA) KAZDAĞLARI DARIDERE MESİRE YERİ VE ÇADIR& KARAVANLI KAMP ALANI
işletmeye açıldı tüm doğaseverler ve kampçılar için ideal bir yer
merhaba arkadaşlar, KOcaeli bölgesi için kamp yapılabilecek yaylaları sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. www.izmitdoga.azbuz.com
Bu yaz geçtiğimiz haziran ayında İnönü yaylasında (aslında Sakarya il sınırları içinde kalıyor) kampladık.Toplam 13 çadır ve 30 kişi kadardık. Talihsizlik şuydu ki, gecenin bir yarısında gelen bazı kendini bilmez egoist kişiler gecenin sessizliğini tabanca atışlarıyla bozarak huzurumuzu kaçırmışlardı.. Bu yüzden ikinci kamplamamızı çok daha bakir, yolu pek bilinmeyen Kıranyurt yaylası yakınındaki bir orman kenarında yapacağız. Tarih: 26-27 temmuz 2008
merhaba arkadaşlar, KOcaeli bölgesi için kamp yapılabilecek yaylaları sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. www.izmitdoga.azbuz.com
Bu yaz geçtiğimiz haziran ayında İnönü yaylasında (aslında Sakarya il sınırları içinde kalıyor) kampladık.Toplam 13 çadır ve 30 kişi kadardık. Talihsizlik şuydu ki, gecenin bir yarısında gelen bazı kendini bilmez egoist kişiler gecenin sessizliğini tabanca atışlarıyla bozarak huzurumuzu kaçırmışlardı.. Bu yüzden ikinci kamplamamızı çok daha bakir, yolu pek bilinmeyen Kıranyurt yaylası yakınındaki bir orman kenarında yapacağız. Tarih: 26-27 temmuz 2008
Önder bey ,
26-27 Temmuz kampınızın daha ayrıntılı gezi planını yeni konu ile duyuramaz mısınız.?
Gidilecek yer,Katılım Şartları,Ücret,hareket saati ve yeri.
Daha önce orada kamp atı iseniz o etkinliğe ait Fotoğraflarla süsleyerek ayrı bir konuyu KAMPÇILIK konu başlığında ve Etkinlikler Konu başlığında açarsanız daha fazla sayıda kişiye ulaşabilirsiniz.
slm arkadaşlar benin olduğun bölgedede gayet güzel yerler var yani düzcede aladağ olsun sinekli yaylası olsun tapuk yaylası olsun bunların herdiri bi harika herkeze tavsiye ederim
arkadaslar bursa bolgesinde misler gibi ayni zamanda bakir ve isteklerinizi karsilayabilecegini dusundugum kamp mekanlari mevcut. yardimci olabilirsek ne ala
hocam o egoistler bizede denk geldi ksin aynı dengesizlerdir.......
yaylaya girdiğinizde solda sona doğru ahşap barakaların önün geliyorlar ben hayatımda böyle vahşi insan sürüsü görmdim demek inönü yaylasında yaşayan ve sık sık gelen mahlukatlar bunlar hayvan diyecem hayvanlara ayıp olacak
arkadaşlar merhaba..türkiyenin bayağı bir çok bölgesini gezdim..izmir ege ve macerayı sevenlere benim önerim..lütfen gökova körfezini kamp yaparak gezin..yardım isterseniz ben hazırım..10-15 günde anca bitiyor..ben bu siteye yeni üye oldum..zamanla görüşürüz zaten.
Arkadaşlar 25-26-27-28 haziran tarihlerinde kafkasör boğa güreşleri festivalimiz var katılmak isteyen bütün arkadaşlarımızı bekleriz memnun kalıcağınızı garanti ederim...yer: artvin merkez kafkasör yaylası artvine 20 dk MAİL: savas_artvinli@hotmail.com