edebiyatçı
Zirve
Altı ayda bir gerçekleştirdiğimiz geleneksel arkadaşlar ile çocukları eşlere bırakıp birkaç günlük "anneliğe-eşiliğe-öğretmenliğe ara" gezilerimizin bu yazki planlamasını bu sefer yurt dışı değil Türkiye olarak kararlaştırdık. Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi yapmayı düşünüyoruz. En son şubatta gerçekleştirdiğimiz tursuz Barselona gezisinin hazırlık aşaması biraz yorucu olunca bu sefer bir tur şirketi ile gidelim rahat edelim dedik. Daha önce eşimle gerçekleştirdiğimiz arabamız ile Karadeniz turunda gördüğüm yayla yolları da benim şöförlüğümle olacak gibi değil zaten.
Daha önce hiç tur tecrübemiz olmadığı için yardımlarınızı rica edeceğim. Ankara çıkışlı bir tur olması gerekiyor. Öncelikle uçaklı ve otobüslü turlar var. Hangisi daha iyi olur bilemedik. İkincisi Gürcistan da konaklamalı turlar ve günü birlik götürenler var. Bazısı hem Batum hem Tiflis'e gidiyor. Çoğu sadece Batum'a gidiyor.Ben konaklamalı olsun istiyorum ama değmez diyenler de var. Fiyatlar da 600-1500 arası değişiyor.Bu yüzden kararsız kaldık.
Ayrıca mutlaka gidin, yemeden dönmeyin dediğiniz bir şey varsa her tür tavsiyeye açığız. Bu arada tarih ağustosun ilk iki haftasından biri olacak.
Daha önce hiç tur tecrübemiz olmadığı için yardımlarınızı rica edeceğim. Ankara çıkışlı bir tur olması gerekiyor. Öncelikle uçaklı ve otobüslü turlar var. Hangisi daha iyi olur bilemedik. İkincisi Gürcistan da konaklamalı turlar ve günü birlik götürenler var. Bazısı hem Batum hem Tiflis'e gidiyor. Çoğu sadece Batum'a gidiyor.Ben konaklamalı olsun istiyorum ama değmez diyenler de var. Fiyatlar da 600-1500 arası değişiyor.Bu yüzden kararsız kaldık.
Ayrıca mutlaka gidin, yemeden dönmeyin dediğiniz bir şey varsa her tür tavsiyeye açığız. Bu arada tarih ağustosun ilk iki haftasından biri olacak.