<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Doğum Günlerimiz</b><br />
<br />
bende aşagı kalmıyayım benimde dogum günüm 30 agustos 1954 başak burcuyum,<br />
başak burcunun tüm özelliklerini taşıdığımı soylerler bu işle ilgilenenler. cok tedbirliyimdir tek tabanca dolaşamam,<br />
bir pikniğe yanımda 20 kişilik erzak la gittiğim vakidir her kampta sırtcantamad enaz bir kilo kaşar bir kavanoz bal ile giderim izcilik federasyonunun kamplarında kurufasulye cıkacağı gün cebimde mutlak kuru soganım vardır.<br />
<br />
hatırlarım askerde iken tatbikata gitmiştik benim cantamda 20 tane ev yapımı pogca ve 3 kavanoz recel vardı. tatbikatın ilk 3 günü benim birlikteki subay astsubay sabah kahvealtılarında geçinmiştik<br />
<br />
tatbikat da sarya-vize taraflarında kızılcık ormanı içinde değilmiy miş. bizden sonra kuşlar ac kalmıştır yavrucuklarım<br />
profil dedinde eskiden iyiiydi şimdi göbek sarktı profil vermemeye bakıyorum.<br />
gezmeyi tozmayı severim gezmek derken şehir içinde alışverişmerkezi sinema salonu değil daş taş yol bayır, camurlu sulara bayılırım. üst baş camurlu olmadımı bende bir rahatsızlık başlar.<br />
meyveleri yıkamadan yerim tabii dalından ben kopardıysam.<br />
hele duzce yığılcada dağıntepesinde bir böğürtlenler vardı yıllardır unutamam.<br />
macera cok profil dar fazla vaktinizi almiyim<br />
isteyene özel yazayım<br />
hem boylece fazla kibirli ve bencil olduğumu az kişi bilir</div>