pastayı doğum gününüzü kutlama amacıyla getirmiştim ama program uymadı, inşaallah bir dahaki sefere,
doğum gününüz kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice senelere inşaallah
Rüzgar abimizin doğum gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Nice mutlu, sağlıklı ve karavan gezileriyle dolu yıllar diliyoruz.
Nermin & Ferhat Şirin
Not : Dün gece Levent'in (buralpi) getirdiği pastayı doğum günü pastanız niyetine yedik.
Kutlu doğum haftamı ilk duyuran olarak Nermin &Ferhat'a teşekkürler ediyorum.Nermin hanımın büyük nezaket gösterip haber vermesine rağmen toplantınıza katılamadık maalesef...
Size de uzun ,mutlu ve sorunsuz geziler dilerim.
Ancaaak..Şu vekaleten pasta "götürmeğe" de fazla alışmayın...Vekalet verene de kargo ile bir parça gönderin de biz de ölelim.
Esinti35' Alıntı:
Doğum gününüzü içtenlikle kutlar, Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlar dileriz.
Birgül-Şeref Güçlü
Levent kardeşime çok teşekkür ediyor ben de ailecek sağlıklı mutlu günler diliyorum.
buralpdi' Alıntı:
pastayı doğum gününüzü kutlama amacıyla getirmiştim ama program uymadı, inşaallah bir dahaki sefere,
doğum gününüz kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice senelere inşaallah
Levent, pasta için çok teşekkür ediyorum.Çok güzel görünüyordu .Son ana kadar "belki gelir" diye ayırdığınız parça da ayrıca bayağı büyükmüş ! Ammmaa ..üç buçuk dakika bekleyip "o kadar bekledik gelmedi" deyip malı götürdüğünüze de eminim... ;D
Gözüm kaldıysa ne olayım !..
gezmen' Alıntı:
Sağlıklı ve bol gezili bir yaşam dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun!...
Cavid Sezen
Hocam çok teşekkür ederim.Akhisar dan bir uygun zamanda geçemedim gitti...Bahçenizde bir çayınızı içmek (yanında da böreklerinizden yemek) umudu ile...Sağolun...
berkcantp' Alıntı:
Hüseyin abi (Rüzgar), doğum gününü kutlar nic sağlıklı yıllar dilerim.
Hocam çok teşekkür ederim.Akhisar dan bir uygun zamanda geçemedim gitti...Bahçenizde bir çayınızı içmek (yanında da böreklerinizden yemek) umudu ile...Sağolun...
Hocam şu börek muhabbetini de Ferhat başımıza sardı galiba.Hem malı götürdü hem de buradan millete açık etti Bari yedin..susss...
Siz de bu gidişle eskilerin Düzce'sindeki dinlenme tesisi Hamit Kaplan' a döneceksiniz yakında !
Geç kalmış bir kutlama olacak, Hüseyin abi sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Pastanızı sizin için bir kenara ayırmıştım sürpriz yaparsınız diye ,ama bir dahaki sefer ikram etmek dileğiyle saygılar.
Geç kalmış bir kutlama olacak, Hüseyin abi sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Pastanızı sizin için bir kenara ayırmıştım sürpriz yaparsınız diye ,ama bir dahaki sefer ikram etmek dileğiyle saygılar.
Geç kalmış sayılmazsınız Kutlu Doğum Haftam Perşembe günü sona erecek.
Vekaleten kestiğiniz pastayı bir dahaki sefere asaleten keseriz...Gelemediğim için üzgünüm.
Teşekkür ederim.
drares' Alıntı:
Hüseyin abi doğum günün kutlu olsun.
Eehhh artık 18'ini doldurdun, yakında ilk yoklama için askerlik şubesine çağırırlar