KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Müco ben söylemem kimlerin neyi dağıttığını gizliyorlarsa vardır bir bildikleri, bizde gizli saklı yok neyi kırdıysak çıkıp söylüyoruz Ama zaten çok düşünmeyede gerek yok , araziye giren %10 var 80 kasadan zaten kaç araç varki toplam onların içinde araziye girenleri gözünün önüne getir
Sana bir örnek ,Aşağıdaki eleman önce diffi dağıtmış aksların her ikisini birden kırmış, hemde tasları dağıtmış, tamir ettirmiş toyota orjinal aks almış ilk hafta kısa tarafı kırmış, Takviyeli longfield aks getirtmiş, bir onraki hafta hem aks hemde yine takviyeli longfield tasıda kırmış. Şimdi dingilleri söküp dana 44 veya 60 la değiştirme planı yapıyor.
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen
ustalar gerekli cevapları vermiş bana diyecek tek şey kalmış muco senin arabayı bi MKG abime gönderde test etsin sonuçlarına katlan bide benimkini gönderelim tamamen hormonsuz teneke onuda test etsinler bakalım kim en karlı çıkacak ;D ;D ;D sakata geldin mucoo çok sakat başlık açtın ;D ;D ;D
Ne sakata gelcem karişikk
Mustafa abinin kiramicagi aksi birak şaseyi bulda once ondan sonra konuş.
Abimizin anlayişi kirmadan donmem kardeşşşş
tarzi o yapisi o p.tesi araba sanayiye gitmezse ben hafta sonu yattim diyo.
yavuz abuuu neden bana sardin ki
1 benim arabam şitandart senin araban girtlak altinda bi tek taban saci kaldi degişmedik. neden ikisini kiyasliyosun. takalim sanada 38 peşimden gelebilecenmi diyosun.
senin kalemin heytem abinin makinesi ikinizi ayni kulvarda gormek isterim ki nasipse gorecez inşallah
ayrica ben aks 80 demedim netten bussuru resim indirdim çokda ilginçler var
sen de bakiyim şimdi senin yapili arabanin karşilgi benim standart arabammi
yani sizin araçlarin altini degişmeden araziye çikamiyomuyuz.
Tarık hayırdır satamadın (çakamadın) galiba sevgili Defenderını? ;D ;D ;D ;D
Hayırlara vesile olsun, sıkma canını takarsın bi japon motor gezersin paşa paşa... ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:
Tarık hayırdır satamadın (çakamadın) galiba sevgili Defenderını? ;D ;D ;D ;D
Hayırlara vesile olsun, sıkma canını takarsın bi japon motor gezersin paşa paşa... ;D ;D