Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,000
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

RedlinE' Alıntı:
24 saat online olacak halimiz yok su 32 le dagitan arkadasi ben bi aliyim yavuz abi gerisine bakalim. Su akslarin resimlerinden devam ederiz

Müco ben söylemem kimlerin neyi dağıttığını gizliyorlarsa vardır bir bildikleri, bizde gizli saklı yok neyi kırdıysak çıkıp söylüyoruz Ama zaten çok düşünmeyede gerek yok , araziye giren %10 var 80 kasadan zaten kaç araç varki toplam onların içinde araziye girenleri gözünün önüne getir

Sana bir örnek ,Aşağıdaki eleman önce diffi dağıtmış aksların her ikisini birden kırmış, hemde tasları dağıtmış, tamir ettirmiş toyota orjinal aks almış ilk hafta kısa tarafı kırmış, Takviyeli longfield aks getirtmiş, bir onraki hafta hem aks hemde yine takviyeli longfield tasıda kırmış. Şimdi dingilleri söküp dana 44 veya 60 la değiştirme planı yapıyor.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Etiketler

Kırarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dinlememmmmmmmmmmmmmmmmmm,

Bu hafta sonu merek eden bana bir adet LC 80 göndersin neresi kırılmazmış ben bir test edeyim ;D ;D ;D

ustalar gerekli cevapları vermiş bana diyecek tek şey kalmış muco senin arabayı bi MKG abime gönderde test etsin sonuçlarına katlan bide benimkini gönderelim tamamen hormonsuz teneke onuda test etsinler bakalım kim en karlı çıkacak ;D ;D ;D sakata geldin mucoo çok sakat başlık açtın ;D ;D ;D

Ne sakata gelcem karişikk

Mustafa abinin kiramicagi aksi birak şaseyi bulda once ondan sonra konuş.
Abimizin anlayişi kirmadan donmem kardeşşşş
tarzi o yapisi o p.tesi araba sanayiye gitmezse ben hafta sonu yattim diyo.

yavuz abuuu neden bana sardin ki

1 benim arabam şitandart senin araban girtlak altinda bi tek taban saci kaldi degişmedik. neden ikisini kiyasliyosun. takalim sanada 38 peşimden gelebilecenmi diyosun.
senin kalemin heytem abinin makinesi ikinizi ayni kulvarda gormek isterim ki nasipse gorecez inşallah

ayrica ben aks 80 demedim netten bussuru resim indirdim çokda ilginçler var

sen de bakiyim şimdi senin yapili arabanin karşilgi benim standart arabammi

yani sizin araçlarin altini degişmeden araziye çikamiyomuyuz.

senin arabanın karşılığı anca benim hormonsuz tenekem olur ne bulaşıyon yavuz abiye çakma yoyotacı

ata036' Alıntı:
senin arabanın karşılığı anca benim hormonsuz tenekem olur ne bulaşıyon yavuz abiye çakma yoyotacı
Tarık hayırdır satamadın (çakamadın) galiba sevgili Defenderını? ;D ;D ;D ;D
Hayırlara vesile olsun, sıkma canını takarsın bi japon motor gezersin paşa paşa... ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Tarık hayırdır satamadın (çakamadın) galiba sevgili Defenderını? ;D ;D ;D ;D
Hayırlara vesile olsun, sıkma canını takarsın bi japon motor gezersin paşa paşa... ;D ;D

yarın gelip bakacaklar çok niyetim yok satmaya fiyatım sabit alırsa alırlar almazlarsa KIRAT doğru alanya ya gidiyor

ata036' Alıntı:
yarın gelip bakacaklar çok niyetim yok satmaya fiyatım sabit alırsa alırlar almazlarsa KIRAT doğru alanya ya gidiyor

" Çakma " tanımı hoş olmamış yaw ...Hele Tarık'ın KIRAT'ına hiç uymaz..Hayırlısı olur inşallah..Alanya'ya PUMA takmaya mı gidiyor yoksa gezmeye mi ??

Cenk

nordic1903' Alıntı:
" Çakma " tanımı hoş olmamış yaw ...Hele Tarık'ın KIRAT'ına hiç uymaz..Hayırlısı olur inşallah..Alanya'ya PUMA takmaya mı gidiyor yoksa gezmeye mi ??

Cenk
;D ;D ;D
Yav yok sevişiriz biz onla kırılmaz o bana))))
Ara sıra adımı karıştırıyor Mücoya olan sevgisinden o kadar ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Yav yok sevişiriz biz onla kırılmaz o bana))))
Ara sıra adımı karıştırıyor Mücoya olan sevgisinden o kadar ;D ;D ;D

Yok o değil hepimizi ilgilendiren bi durum ;D ;D Bende de aynısından var ya o yüzden ...İnsanın kendini çakılmış hissetmesiyle ilgili yani

Saygılar

Cenk