discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen
Müco ben söylemem kimlerin neyi dağıttığını gizliyorlarsa vardır bir bildikleri, bizde gizli saklı yok neyi kırdıysak çıkıp söylüyoruz
Ama zaten çok düşünmeyede gerek yok , araziye giren %10 var 80 kasadan zaten kaç araç varki toplam onların içinde araziye girenleri gözünün önüne getir

Sana bir örnek ,Aşağıdaki eleman önce diffi dağıtmış aksların her ikisini birden kırmış, hemde tasları dağıtmış, tamir ettirmiş toyota orjinal aks almış ilk hafta kısa tarafı kırmış, Takviyeli longfield aks getirtmiş, bir onraki hafta hem aks hemde yine takviyeli longfield tasıda kırmış. Şimdi dingilleri söküp dana 44 veya 60 la değiştirme planı yapıyor.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
RedlinE' Alıntı:24 saat online olacak halimiz yoksu 32 le dagitan arkadasi ben bi aliyim yavuz abi gerisine bakalim. Su akslarin resimlerinden devam ederiz
Müco ben söylemem kimlerin neyi dağıttığını gizliyorlarsa vardır bir bildikleri, bizde gizli saklı yok neyi kırdıysak çıkıp söylüyoruz
Sana bir örnek ,Aşağıdaki eleman önce diffi dağıtmış aksların her ikisini birden kırmış, hemde tasları dağıtmış, tamir ettirmiş toyota orjinal aks almış ilk hafta kısa tarafı kırmış, Takviyeli longfield aks getirtmiş, bir onraki hafta hem aks hemde yine takviyeli longfield tasıda kırmış. Şimdi dingilleri söküp dana 44 veya 60 la değiştirme planı yapıyor.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]