Doğrucu Davut Zirve Mesajlar 2,133 Tepkime Puanı 2,871 Yer Kuzey Ren / Almanya 1 Ağu 2022 #1 . Hava mazot gibi ağır Bağır bağır bağır Bağırıyorum Basın marşa, kampalara çağırıyorum O diyor ki bana Sen kendi paranla kül olursun bu fiyatla Kerem gibi yana yana Dert çok Hemdert yok Yüreklerin kulakları sağır Mazot kurşun gibi pahalı Ben diyorum ki ona Kül olayım Kerem gibi yana yana Ben yanmasam Sen yanmasan Biz yanmasak Nasıl çıkar karavanlar aydınlığa Hava toprak gibi gebe Mazot kurşun gibi ağır Bağır bağır bağır bağırıyorum Doldurun mazotu, yollara çağırıyorum Tabi, sıkıysa ?.. Şu sıralar kamp yapabilen tüm karavancılara candan selamlar.. Tabi tabi, yapamayanlara da.. Son düzenleme: 1 Ağu 2022
. Hava mazot gibi ağır Bağır bağır bağır Bağırıyorum Basın marşa, kampalara çağırıyorum O diyor ki bana Sen kendi paranla kül olursun bu fiyatla Kerem gibi yana yana Dert çok Hemdert yok Yüreklerin kulakları sağır Mazot kurşun gibi pahalı Ben diyorum ki ona Kül olayım Kerem gibi yana yana Ben yanmasam Sen yanmasan Biz yanmasak Nasıl çıkar karavanlar aydınlığa Hava toprak gibi gebe Mazot kurşun gibi ağır Bağır bağır bağır bağırıyorum Doldurun mazotu, yollara çağırıyorum Tabi, sıkıysa ?.. Şu sıralar kamp yapabilen tüm karavancılara candan selamlar.. Tabi tabi, yapamayanlara da..
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,958 Tepkime Puanı 6,190 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 1 Ağu 2022 #2 Haftasonu kamptaydım.
bayar28 Zirve Mesajlar 1,836 Tepkime Puanı 549 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 1 Ağu 2022 #3 Bu arada Cem Karacayı da rahmetlen anıyorum..
P Pekosbill Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 1 2 Eki 2022 #4 bayar28' Alıntı: Bu arada Cem Karacayı da rahmetlen anıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Ben de Nazım'ı anayım bari. Rahmetle olmasada...
bayar28' Alıntı: Bu arada Cem Karacayı da rahmetlen anıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Ben de Nazım'ı anayım bari. Rahmetle olmasada...
P Pekosbill Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 1 2 Eki 2022 #5 Pekosbill' Alıntı: Ben de Nazım'ı anayım bari. Rahmetle olmasada... Genişletmek için tıkla ...
pashcat Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 163 3 Eki 2022 #6 Pekosbill' Alıntı: Ben de Nazım'ı anayım bari. Rahmetle olmasada... Genişletmek için tıkla ... Neden? RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pekosbill' Alıntı: Ben de Nazım'ı anayım bari. Rahmetle olmasada... Genişletmek için tıkla ... Neden? RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrucu Davut Zirve Mesajlar 2,133 Tepkime Puanı 2,871 Yer Kuzey Ren / Almanya 3 Eki 2022 #7 pashcat' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... Çünkü.. Hava kurşun gibi ağır! ! Bağır bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun eritmeğe çağırıyorum... O diyor ki bana: Sen kendi sesinle kül olursun ey! Kerem gibi yana yana... Deeeert çok, hemdert yok Yüreklerin kulakları sağır... Hava kurşun gibi ağır... Ben diyorum ki ona: Kül olayım Kerem gibi yana yana. Ben yanmasam Sen yanmasan Biz yanmasak, Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.. Hava toprak gibi gebe. Hava kurşun gibi ağır. Bağır bağır bağır bağırıyorum... Koşun kurşun eritmeğe çağırıyorum.. Nazım Hikmet Ran
pashcat' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... Çünkü.. Hava kurşun gibi ağır! ! Bağır bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun eritmeğe çağırıyorum... O diyor ki bana: Sen kendi sesinle kül olursun ey! Kerem gibi yana yana... Deeeert çok, hemdert yok Yüreklerin kulakları sağır... Hava kurşun gibi ağır... Ben diyorum ki ona: Kül olayım Kerem gibi yana yana. Ben yanmasam Sen yanmasan Biz yanmasak, Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.. Hava toprak gibi gebe. Hava kurşun gibi ağır. Bağır bağır bağır bağırıyorum... Koşun kurşun eritmeğe çağırıyorum.. Nazım Hikmet Ran
B bartek Zirve Mesajlar 3,218 Tepkime Puanı 1,887 3 Eki 2022 #8 Ben mezarında fatiha okumuştum, son anda belki şefaat etmiştir diye.
TA2RX Müzmin öğrenci Mesajlar 2,556 Tepkime Puanı 623 Yaş 65 Yer Yalova Web www.tcswat.org Telsiz Çağrı Kodu TA2RX 29 Kas 2022 #9 Gez(e)meyen ev...
D dolaşıyorum Kamp II Mesajlar 217 Tepkime Puanı 105 29 Kas 2022 #11 Son mesajdaki Karikatür her şeyi bize acı acı gülümseterek net olarak anlatıyor.