Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şahane bir görüntü, tezatların bir arada kurdukları dingin bir kompozisyon, bir o kadar iyi yakalanmış, fotoğrafların kare içindeki yerleşimi de çok başarılı. ellerinize sağlık.
türkiye'den değil mi o halde görüntüler? ben sizin fotoğraflarınız farklı bir sitede yayınlanmışken buraya da aldınız zannettim cahilliğime verin bir de neredenmiş bu görüntüler?
Benim bildiğim kiraz en erken Mayıs ortasında olur hatta Almanya'da Haziran ayını bulur, o dönemde nasıl bir ekstrem soğuk oldu ki bu manzara çıktı ortaya
Arkadaşlar bu resimdeki kiraz değil buna emin olabilirsiniz yerel dille alıç denir kırmızı alıç kışında kararır ama bunlar oldukça erken donmuşlar yani kararmaya fırsatları olmamış yoksa bu karda kışta kirazın kalması mümkün değil