Doslarımızın isim benzerliğinden mağdur olmamaları için

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bülent usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,130
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bülent usta

Kamp II
Web
www.dollykaravan.com
ÖNEMLİ UYARI:
Sevgili Gezenbilir dostları bilindiği üzere Dolly karavan şahsıma ait bir firma ve senelerdir bir yerlere getirmek için canla başla sektörde dürüstlüğümüzden ödün vermeden siz doslarımıza ve ve müşterilerimize hizmet vermekteyiz ,bundan bir kaç gün önce müşterilerimizden gelen uyarılar sonucunda İzmirde benim firmanın logosunu renklerini ve hatta sloganımızı çalarak evet çok özür dileyerek bu ifadeyi kullanıyorum çünkü bunun adı taktir edersinizki düpedüz emek hırsızlığı, kullanarak sözüm ona ticaret yapıyorlar ,buda yetmezmiş gibi telefonda uyarmamıza rağmenfirma yetkilisinin çok çirkin bir uslupla tam olarak kullandığ cümle şöyle ver mahkemeye kaldırttır oldu,ben hayatım boyunca kimsenin emeğine ekmeğine saygısızlık yapmadım yaptığımız işlerimizinde hep arkasında durdum böyle bir terbiyesizliği hazmedemiyorum ,malum şahısların seviyesinede düşmek iztemediğimden siz doslarımızı ve müşterilerimizi uyarmayı hem kendi şahsımı hemde firmamın itibarına gelebilecek zararlardan korunmak için bunları paylaşma gereği duydum.
Taktiri siz doslarımıza bırakıyoruz,ve emeğe saygı diyoruz kalın sağlıcakla.
1. Site adresimiz:dollykaravan.com.tr
2.Site adresimiz: karavanyapimi.com
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

S7300090.JPG

Etiketler
için
Ynt: Doslarımızın isim benzerliğinden mağdur olmamaları için

Malesef emek hırsızları her dalda var :(
Yüzsüzlük veya arlanmazlık,nederseniz deyin adına..
Zor bir durum..

1. Site adresimiz:dollykaravan.com.tr
2.Site adresimiz: karavanyapimi.com
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
[/quote]Sevgili Bülent uyarınız için teşekkür ediyorum. Türkiyede bu tür densiz mahluklar malesef eskiden beri var ve olacak da.Bu durum sizi üzmesin, tam tersine onurlandırsın.Demek ki işinizde o kadar dürüst ve beceriklisiniz ki, sizi taklit ederek bir yerlere varmak isteyenler var.Onun cevabını bırakın biz GEZENBİLİR sevenleri verelim ve haddini bildirelim.Parasızlık nedeniyle giden insanlar da Ahmet Bey gibi ( Öztürk) darbeyi yedikten sonra akılları başlarına gelir ve burada söyleyeceklerini söylerler.Hangi sitede senin adını kullandıklarını da belirt lütfen.Selamlar.

Hepinizden özür diliyorum değerli vaktinizi bana ayırdığınız için
Malum firmanın adı yani benim firmanın klonlanmış hali:
DOLPHİN KARAVAN

bülent bey siz bir işi yapıyorsanız eğer ve bu iyiyse nerde olursa olsun sizi bulurlar.kısacık bir örnek vereyim size.tekirdağ malkara ilçesi kozyörük beldesinde bir usta vardı ben hayraboluda çalışırken ve o ustaya taaaaaa izmirden araç getirirlerdi otomatik şanzumanını tamir ettirebilmek için.izmir nere ufacık belde nere ve trakyada hemde.siz ki ankaradasınız türkiyenin merkezi ve sizi daha kolay bulurlar siz merak etmeyin ve onlar da iflah olmazlar bunu da unutmayın.insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya.sizlere allah kolaylık versin ve hayırlı kazançlar nasip etsin.

rica ederim bülent bey.ali hocamın karavanını (beyazsaray) merakla bende bekliyorum.zamanı gelince bizlerde kapınızı çalarız umarım.saygılarımla

Emek hırsızlığı her türlü iş konusunda başımızı ağrıtmakta bu durumda buna benzer kişileri açık açık belirtmeliyizki dürüst arkadaşlarımız ön plana çıksın.

öğrendiğimiz iyi oldu, size tavsiyem markanızı tescil ettirin, uzun süren işlemler değil, maliyetli bir iş de değil...

bülent usta' Alıntı:
Hepinizden özür diliyorum değerli vaktinizi bana ayırdığınız için
Malum firmanın adı yani benim firmanın klonlanmış hali:
DOLPHİN KARAVAN

Bizden değil suçladığınız firmadan özür dileyin, D harfiyle başlayan her firma zan altında kalmasın lütfen.

''benim firmanın logosunu renklerini ve hatta sloganımızı çalarak,,
levent bey günaydın sanırım bu cümleyi atladınız.mesele dolly veya dolphin olması değil sadece. bakın size bir örnek vereyim canlı yaşanmış.vw firması touran modelini çıkardığında almanyada turan isminde bir türk atölyesi varmış ve onlar markalarını tescil ettirdikleri için vw bu insanlara iki toureg 4x4 ve bir miktarda para vermiş.çünkü turan ile touran almancada okunuşu aynıymış ve sadece bu sebepden dolayı isim benzerliği bile bu hale geliyorsa logo vs gibi örnekleri de siz düşünün efendim.saygılarımla

Dolly, Dolphin ; aradaki fark bence bu serzenişi gerektirmez.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Dolly, Dolphin ; aradaki fark bence bu serzenişi gerektirmez.
Sevgili Bülent Dolphin karavan ismiyle Dolly karavan ın bağlantısını anlayamadım. Şimdi anlamış oldum.Logo renkler ve balık senin logonun aynısı.Çağrışım Dolly karavan oluyor.Haklısın.
Levent Bey,Bülent soydaşın özürü yanlışlıktan değil " kıymetli zamanınızı aldım "sözcüğüne yönelik.Çünkü firmanın ismini açıklamasını ben istemiştim.O ismi verirken özür diliyor.Saygılar.Keşke o firmanın logosunuda yayınlayabilse.Ama gerek yok onun reklamı olur.Duyarlı arkadaşlar gerekeni yapar sanırım..

Adil abi, " selamınaleyküm", 12 yanıt 103 gösterim, sazanı bol bir forum burası..

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=16830119&yazarid=249&tarih=2011-01-23
bunu okumanızı isterim belki tam olarak aynı şeyi anlatmıyor ama olsun.

atiladi' Alıntı:
Adil abi, " selamınaleyküm", 12 yanıt 103 gösterim, sazanı bol bir forum burası..
Kullandığınız benzetme yakışıksız olmadımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,863
Kaydolan Son Üyemiz
Nureddin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri