Doslarımızın isim benzerliğinden mağdur olmamaları için

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bülent usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Doslarımızın isim benzerliğinden mağdur olmamaları için

atiladi' Alıntı:
Adil abi, " selamınaleyküm", 12 yanıt 103 gösterim, sazanı bol bir forum burası..
Sevgili Atilla üstteki linkine giremediğim için söylemini anlamakta zorlandım. Sazan ağır hareketli bir balık.Ona haksızlık oluyor.Bu söz kefal için söylense daha uygun olur.Balık ağına kolay kolay girmez.Sitemizde bazı arkadaşlarımızın söylemleri sert ve kırıcı olabiliyor.Ben onlarıda öyle kabülleniyorum.Sınıfımdaki öğrencileri seçme şansım olmadı 27 yıl.Bireysel farklılıklarını ön planda tutarak mesleğimde çok başarılı oldum. Hepsinide " aynı ölçüde olmasa da " sevdim. Bu da beni mutlu etti.Sitede herkes benim için çok önemli.Hepinizden azda olsa çok şeyler öğrendim.Halada ihtiyacım var.Öğrenme isteğim ve ihtiyacım biter mi?Sanmam.Sevgiyle öpüldün.

Etiketler
için

yavuz-çelikel' Alıntı:
Kullandığınız benzetme yakışıksız olmadımı?
Sevgili Yavuz ,bende yakışıksız olduğu düşüncesindeyim.Ama art niyet olmadığı için ,düzeltileceğini düşünüyorum.

yasakşehir07' Alıntı:
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=16830119&yazarid=249&tarih=2011-01-23
bunu okumanızı isterim belki tam olarak aynı şeyi anlatmıyor ama olsun.
Değerli Özay: Yazdıkların tam tamına bu konuya uygun. Ben senin anlatımda ki duru diline taktım.O kadar güzel yazmışsın ki diline ve öyküne hayran oldum.Yaşımız çok farklı ama Can dostum olur musun?Sevgiler bizden olsun.

sayın adil hocam; öncelikle siz değerli büyüklerimizden bizlerin öğreneceği daha çok şeyler var ve beni bu şekilde değerlendirdiğinize seviniyorum.elbetteki siz benim yerimi nerde görmek isterseniz bende orda olmaya çalışırım.bu forum sayesinde çok değerli insanlarla tanıştım kaynaştım ve alışverişim oldu.burada bazen kötü yazılarım da oldu ama ardniyetli olarak yazmadım asla ve yazmam da.sadece ama sadece paylaşmayı çok seviyorum.sizleri tanımayı çok ama çok isterim.can dost kardeşten de ötedir.şükürler olsun ben birkaç tanesine sahibim ve onların da candostuyum.görüşmek üzere.sağlıcakla kalınız...

Sevgili adil abim, şirketler arasında bu tür mevzular olabilir, şirketlerde kendi aralarında bu tür sorunlarını çözerler, hukuki çözümsüzlüklerde ise insanların tercihi kesin çözümdür...
Bizler için önemli olan şirketlerin karavancılığa hizmetleridir...Bulent dostumuzun, neler yaptığını, ileride daha neler yapabileceğini görebiliyoruz, arkadaş gruplarımızıda gerekdiğinde yönlendirerek, dostumuzuda destekliyoruz, destekleyeceğizde...
Yeni girişimcilerinde karavancılık adına neler yapabileceklerini görebilmek için, tüm şirketlere yazılarda mesafeli olup, ilgi ve beğenilerimizi verdiğimiz siparişlerle, teyit etmenin, karavancılığı geliştirmek adına daha yararlı olacağı düşüncesindeyim..
Dolly Karavan Bület kardeşimiz, pastadaki pay adına boşu boşuna rakibi olarak gördüğü firmanında reklamını yapmış oldu, oysa bu yazı dizisine kadar haberimiz bile yokdu..

Sevgili Atilla abi ilgi ve alakana teşekkür ederim ne demek istediğimi sanırım anladınız daha düne kadar benimde haberim yoktu taki müşterim bana İzmirede bayi açmışsın diyene kadar bende şok oldum, sencede haklı değilmiyim sıkıntımızı dile getirmekte saygılarımla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ

Değerli arkadaşlar ,

Dolphin yada Dolly Karavan imalatçıları ile hiçbir reklam ve sponsorluk anlaşmamız olmadığı gibi aralarındaki haklı/haksız hiçbir
rekabet ve dayanışmayada taraf değiliz.
Sadece üyelerimiz olan şahısların imalat yada ticaretten gördükleri zararı yasal yollardan takibini yapmaları tavsiyesiyle
firmaları deşifre etmelerine sorumluluğu Forum Kurallarımız çerçevesinde kendilerinde olmak şartıyla izin verilebilir.

Firmalar kendilerini tanıtmakta kullandıkları yada kullanacakları tüm logo,renk ve adları tescili için Telif Hakları Gn.Md.lüğü ile
irtibat kurarak onaylatmaları şirket menfaatleri olacağı düşüncesindeyim.

Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
dentoperfethiye

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri