DOUBLE DIN MULTİMEDYA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rottweiler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,623

rottweiler

Kamp II
Merhaba arkadaşlar...

Aracıma DOUBLE DIN diye adlandırılan bu multimedya amaçlı ürünlerden bir tane düşünüyorum

araç Actyon Sports bu arada

Bu ürünler hakkında bilgisi olan,kullanan arkadaşlardan bu ürünleri biraz anlatmalarını rica edeceğim:smiley:

Kullanışlı mıdır?

Örneğin aynı anda hem Navigasyon,hem müzik hemde Bluetooth özelliklerini kullanmaya çalıştığımda nasıl oluyor örneğin sonuçta hepsi aynı cihaz üzerinden kontrol ediliyor.

1500-200 TL civarlarından bahsediliyor bu paralara değecek cihaz mıdır acaba?

Özellikle mevcutta kullann arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum...

Etiketler
Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Selamlar,

2000 model cr-v'ye usb girişli normal bir teyp düşünüyordum. Birde navigasyonlara denk geldigi zaman bakıyordum. Bu konuda çok bir araştırmam olmamıştı.

İki gün önce lokantada yemek yerken karşı tarafta teyp montajı ve satışı yapan yer dikkatimi çekti. Yemekten sonra oraya gittim. Usb'li teyp bakarken satan arkadaş abi senin arabaya ekranlı teyplerden verelim dedi. Biraz inceledim. Navigasyon, DVD film izleme, TV izleme,geri görüş kamerası, Bluetooth'dan telefon ile görüşme, usb'den ve hafıza kartlarından film ve müzik dinleme gibi aklıma gelen özellikleri vardı. Bende tak dedim. Akşam dokuz da başlayan montaj onbir gibi bitti.

Ben baglantı yapılana kadar pek umutlu degildim. Çünkü arkadaşlarımın araçlarındakilern dokunmatik ekranları iyi degildi çok geç algılıyordu. Navigasyonları ise çok sık hata veriyordu.

Çok araştırmadim öylesine bir hevesle takdırdım ama kullanmaya başladım ve çok hoşuma gitti. Dokumatik ekranı çok güzel algılıyor, navigasyon köprü içleri hariç hiç kesilme olmuyor. Tv çok iyi çekmiyor ancak satan kişi ay başında gümrükten yeni tv antenleri gelecek onlar daha kaliteli ondan takarız dedi. Bakalım daha iyi olacakmı. Geri görüş kamerası çok net. Telefon geldiginde gelen sesde problem yok giden ses karşı tarafın söyledigine göre biraz az geliyormuş ama anlaşılmayacak kadar kötü degil.

Kısaca çok memnunum. Birde hr-v'miz var bu hafta sonuda ona da takdırmayı düşünüyorum. Teknolojiyi imkanlar ölçüsünde takip etmek gerekiyor ve daha önce neden taktırmamışım diye kendime söylendim durdum.

Benim aldıgım model Roadstar rd8100n. Normalde geri görüş kamerası ayrı satılıyor.

Diğer sorunuza gelince. Müzik dinlerken veya tv, film izlerken navigasyon görüntüsü olmnuyor ama türkçe sesli devam ediyor. Ya da ne yaparsanız yapın geri vietese takdıgınızda geri kamera açılıyor ses kısılıyor. Geri vitesten çıkar çıkmaz ses istedigniz düzeye dönüyor. Ya da ne yaparsanız yapın telefon geldiginde hepsini susturup ses hoparlörden gelmeye başlıyor.

Ben bu cihazı 700 tl'ye aldım kamera ve montaj dahil. Daha iyi markalar sony pıoneer gibi 1500 tl üzerinde fiyatları var.

Dün de kaskoya işlettim 16 tl fark çıktı.

Umraım yardımcı olabilmişimdir. Başka sorunuz varsa bildigim kadarı ile yanıtlarım.

Merhaba,
Bende de Roadstar 8100 var. Sanırım en uygun fiyatlı cihaz Roadstar.
Cihaz parasını hakediyor ama daha iyi olabilirdi. Bence şunlara dikkat edin;
Bluetooth için mutlaka ayrı mikrofon girişi ve ayrı mikrofonu olmalı. Çünkü zamanla cihaz içindeki tümleşik mikrofonda ses kalitesi düşüyor.
CD kapasitesi 5'li olanlardan alın, Necvox'larda var. Böylece rahat edersiniz.

Merhaba arkadaşlar,

cevaplarınız için çok teşekkürler biraz tuzlu ürünler olduğu için fikir almakta fayda var diye düşündüm

Bu kadar fonksiyonlu bir ürün uzun ömürlü olur mu?

Aracıma alıp taksam hırsızlar ile akraba olur muyum?

Kullanışlı olur mu? vs vs vs düşünmedim değil halen düşünüyorum

Serviste Xetec marka ürün mevcut ama pekte anlamadığımdan bu var dediler baktım bir düşüneyim dedim

Başka ürünlere de bakıyorum ama uyup uymama sıkıntısı baş gösteriyor.

Bazılarına sordum dokunmatiklerinin çok başarısız ve arızaya müsait olduğu söylendi işin içinden çıkamadım

Ben xetec tm-4501 aldım fiyatida uygun direksiyon kumandasıda çalışıyor
Tek sıkıntısı acip kapatinca hep radyodan başlıyor navigasyonuda iyi fiyat olarakta 350-400 civarında

GUARD' Alıntı:
Tek sıkıntısı acip kapatinca hep radyodan başlıyor navigasyonuda iyi fiyat olarakta 350-400 civarında

Merhaba aracınızın modeli nedir?

%100 uyumlu mu?

Bluetooth ile araç hoparlöründen konuşulabiliyor mu?

Navigasyonu Türkçe ve sesli mi?

Cihazın genel arayüzü Türkçe mi?

Ve cihaz araca tam uyuyor mu?

Ayriyeten çerçeveye ihtiyaç duyuyor mu?

Ürünü nereden temin ettiniz?

Çok mu sordum:smiley:

Aracım actyon Sports 18 lüks
Ewet bluetoothla konuşuyor
Hatta iPhone warsa ondaki müziklerinede kumanda edip çalıyor
Direksiyon kumandasıda çalışıyor
Çerçeve ne yazikki gerekiyor ben ebaydan 13 $ aldım 4 günde geldi
Ben piyasadan aldım malesef 700 tl kamera + tv anteni dahil
Gecen teknosada gördüm 375 tl fiyat wardi :( :( :( ama anten kamera yoktu
Navigasyon güzel türkce menüler türkce
Güncelleme martas sitesinden yapılıyor
Tek kötü yani her kapandığında radyodan başlıyor Buda tek sıkıntısı
Yeterli cewap wermisimdir herhalde ;))))

GUARD' Alıntı:
Aracım actyon Sports 18 lüks
Ewet bluetoothla konuşuyor
Hatta iPhone warsa ondaki müziklerinede kumanda edip çalıyor
Direksiyon kumandasıda çalışıyor
Çerçeve ne yazikki gerekiyor ben ebaydan 13 $ aldım 4 günde geldi
Ben piyasadan aldım malesef 700 tl kamera + tv anteni dahil
Gecen teknosada gördüm 375 tl fiyat wardi :( :( :( ama anten kamera yoktu
Navigasyon güzel türkce menüler türkce
Güncelleme martas sitesinden yapılıyor
Tek kötü yani her kapandığında radyodan başlıyor Buda tek sıkıntısı
Yeterli cewap wermisimdir herhalde ;))))

Çok teşekkürler...

GUARD' Alıntı:
bende de aynı cihazdan var fakat montaj yapan adam bu alet direksiyondan kumandayı desteklemiyor dedi.sizin direksiyon kumandanın uyduguna eminseniz adama tekrar söktüreceğim

filimikolik' Alıntı:
bende de aynı cihazdan var fakat montaj yapan adam bu alet direksiyondan kumandayı desteklemiyor dedi.sizin direksiyon kumandanın uyduguna eminseniz adama tekrar söktüreceğim

bende de x etec dtm 665 modeli var aracı o km alırken üzerinde vardı bana göre 4x4 bir cihaz adını fazla duyurmamış xcetec ama garçaktan güzel mal al sıkıntı çekmezsin

GUARD' Alıntı:
guard daha öncede yazdım ama görmedin galiba xeteci direksiyon kumandasına nasıl bağladınız araya bir aparat falan gerekiyormu.bendede aynısı var ama usta desteklemiyor dedi.

filimikolik' Alıntı:
guard daha öncede yazdım ama görmedin galiba xeteci direksiyon kumandasına nasıl bağladınız araya bir aparat falan gerekiyormu.bendede aynısı var ama usta desteklemiyor dedi.

işlerim yogun oldugundan cewap yazamadım
banada ilk taktırdıgımda desteklemiyor dediler ugraşmak istemiyorlar teybin 3 tane direksiyon için kumanda kablosu var
bunlardan sadece birini arabanın direksiyon kumandasından gelen uclardan sadece birine baglıyorsun çalışıyor rengini şu an hatırlamıyorum butun fonksiyonları çalışıyor sadece direksiyonun yan tarafındaki açma kapama tusu çalışmıyor deneyerek bulabilirsiniz ama çözmezseniz teybi söküp hangi uç oldugunu bakıp söyleye bilirim ama bana bir kaçgün vermeniz gerek şuan şehir dışındayım

GUARD' Alıntı:
isterseniz videosunu çekip buraya koya bilirim
inanın çok teşekkür ederim.çok makbule gecti birde hangi kablo olduğunu hatırlasanız süper olacak.kumandadan gelen 3 ablodan sadece biri bağlanacak anladığım kadarıyla ama nereye bağlanacak.bağlanabilecek bir yerde görmedim.cevabını merakla bekliyorum.teşekkürler

filimikolik' Alıntı:
inanın çok teşekkür ederim.çok makbule gecti birde hangi kablo olduğunu hatırlasanız süper olacak.kumandadan gelen 3 ablodan sadece biri bağlanacak anladığım kadarıyla ama nereye bağlanacak.bağlanabilecek bir yerde görmedim.cevabını merakla bekliyorum.teşekkürler

teyp soketindende 3 kablo cıkıyor zaten teybin üstündeki kablo şemasındada war ordan görebilirsin yada biraz bekletmem gerekecek müsait bir zaman bulup söküp tam ucu söyleyebilmem için

GUARD' Alıntı:
teyp soketindende 3 kablo cıkıyor zaten teybin üstündeki kablo şemasındada war ordan görebilirsin yada biraz bekletmem gerekecek müsait bir zaman bulup söküp tam ucu söyleyebilmem için
teşekkür ederim beklemedeyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri