Aslında sonradan yüklediğim planlarda bahsettiiğiniz bazı sıkıntıları çözdüm. şoför arkası koltuklarda emniyet kemeri koyacağım yolculuk için önemli. Arka kapıyı kapatmayı düşünmüyorum çünkü arka oturma grubuyla birlikte o kapıya ihityacım olacak daha ferah ve güzel bir oturma alanı için .
Araç alımında çok acele etmiyorum 2 araç var teklif verdiğim 2012 model ama anlaşamadık tüm tasarım ve malzeme seçimi sona yaklaşmadan aceleci bir alıcı olmayacağım çok ekstra bir araç denk gelmezse.
İzolasyon konusunda çok sıkıntım var nerdeyse o başlıktaki tüm konuları okudum malzeme ve işlemler konusunda henüz bir karar veremedim.
Su elektrik ve mobilya konusunda çok sıkıntı yaşamayacağım sanırım 15 yıllık müteahhit olduğumdan o işleri yapacak iyi ustalarım var tek problem karavan tecrübeleri yok
sistemlere karar verirsem uygulama konusunda çok sıkıntı yaşamam
Aracın arka kapısı konusunda hemfikiriz ;-)
2 çocukla çok büyük sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum ama tabiki sizin tecrübeleriniz daha fazla sanırım bunu yaşayıp göreceğiz
Seçtiğim bazı ürünler var bunlar hakkında bilgi vermek istiyorum.
1. Buzdolabı Cool Life CM138 çift kapılı buzdolabı seçtim 12/24/220 girişleri var
2. Kasetli tip wc seçtim thetford c223cs
3. Lpg sistem ocak , boyler ve ısıtıcı düşünüyorum tek sorunum yüksek rakımlarda problem olur mu ? bu konuda araştırmaya devam ediyorum.
Tekrar yazmakta fayda var şu anda en büyük sorunum izolasyon konusunda müthiş kafam karışmış durumda bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 518400