Ducato Akordion Camper

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,665
Ynt: Ducato Akordion Camper

Cavid hocam çok teşekkürler durumu yaklaşık olarak özetlemişsiniz bu aralar ödemeler biraz fazla o sebeple biraz nazlanıyorum kısa kaçamaklarla havaya girmeye çalışıyorum 5 yıl olmasada 1 yıl biraz sınırdayız yaza biraz gezebilmek için kışın şansımı zorlamıyorum ;)

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Cavid hocam çok teşekkürler durumu yaklaşık olarak özetlemişsiniz bu aralar ödemeler biraz fazla o sebeple biraz nazlanıyorum kısa kaçamaklarla havaya girmeye çalışıyorum 5 yıl olmasada 1 yıl biraz sınırdayız yaza biraz gezebilmek için kışın şansımı zorlamıyorum ;)

Yusuf, bizim kuşak bu beş yıllık kalkınma planı sözüne biraz daha alışıktır, ağız alışkanlığı ile demişim; doğrusu bir yıllık olacaktı, sen düzeltmişsin.

Cavid Sezen

Atilla bey ,böyle ilginç resimleri nerden buluyorsunuz.Yusufu içtahlandırdınız.Benim de Dukatonun iç kaplamaları yapıldı,Elektrik kabloların döşendi,ince işleri yapılacak.Daha sonra iç mobilya kısmı sıraya girecek.Levent beyin aldığı su pompasından aldım.Sizin önerilerinizi okuyorum.Yönlendirmelerinize teşekkür ederim.Aslında sizinle görüşmek isterim.

Öncelikle kolay gelsin Ömer bey, yan camlar ve iş kaplama konusunda haberiniz ulaşmıştı, takip ediyoruz merak etmeyin, ama siz hiç fotoğraf eklemediniz biz merak ediyoruz artık, ara vermeden iç işlerine başlayacakmısınız, yoksa bir soluk verip değerlendirmeleri gözdenmi geçireceksiniz..

Sanırım ilk mesajım :smiley:
Bayadır takipteyim ama yazmak şimdiye nasipmiş.
Bu araç yapılmasının en büyük sıkıntısı kanunlar sanırım. Aslında daha küçük bir araca hatta micro camper gibi uzatma durumu olsa.
Hatta aklıma biraz daha farklı bir fikir geldi ama.Konu hakkında beyin fırtınası yapalım derseniz.

lns' Alıntı:
Sanırım ilk mesajım :smiley: Bayadır takipteyim ama yazmak şimdiye nasipmiş. Bu araç yapılmasının en büyük sıkıntısı kanunlar sanırım. Aslında daha küçük bir araca hatta micro camper gibi uzatma durumu olsa. Hatta aklıma biraz daha farklı bir fikir geldi ama.Konu hakkında beyin fırtınası yapalım derseniz.

Öncelikle aramıza hoş geldiniz,buyrun sizi dinliyoruz belki hiç aklımıza gelmeyen konuşulup tartışılmayan bir fikir çıkar ve faydalanırız.

yaybek' Alıntı:
Öncelikle aramıza hoş geldiniz,buyrun sizi dinliyoruz belki hiç aklımıza gelmeyen konuşulup tartışılmayan bir fikir çıkar ve faydalanırız.
Hoşbuldum,
Estağfurullah , mutlak akıllara gelmiştir ancak forumda henüz rastlamadım.
Öncelikle kaba hatları belirlersek daha net olacaktır.
Karavanda santimetreler bile oldukça önemli oluyor gördüğüm kadarıyla ve @orsaalabanda'nında dediği gibi bunun yarısı kadar bile geriye açabilsek oldukça rahat olacak.
Bu karavanı ruhsata işletmek ve muayneden geçirmek oldukça sıkıntı olacak denildi,peki trafikte durum nedir? Yani karavanlar ne zaman çevirmeye girer,bu çevirmelerde nelere bakar polisler? Aracın yapısı ya da orjinali gibi durmamasına dikkat ediyorlar mı? Bu soruların yanıtı doğrultusunda portatif uzatmayı önereceğim.

Edit:ekleme

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR