Dünya Çadır Rekoru Gibi Birşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iksje Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,607
Ynt: Dünya Çadır Rekoru Gibi Birşey

Ben tecrübelerimden size aktarabilirim; hırsızlık, kavga, gürültü, çadırın 4 duvar olduğunu ve ses geçirmeyeceğini zannedip ona göre davranma, hırsızlık, sarkıntılık (içkiyle direk bağlantısı var tabi) hırsızlık...

Etiketler

rock&coke gibi festivallerde cadır kurma ve belkide rekor denemeleri yapılabilir

Bu kadar içkili ortamda kimsenin çadırını bulmasına imkan yok, sabah hangi çadırda uyanacağını bilmeden yatıyordur insanlar

Genellikle büyük müzik festivallerinde de benzer görüntüleri yasiyoruz...
Büyük organizasyonlarda bir cok cadiri ise organizasyon üstleniyor.......

ama konu Cadirda dünya rekoru demisken , ben de dünya da en cabuk kurulabilen cadiri burda sizlere tanitayim ...

http://imagebeta.highpeakshop.de/index.php?t=pd&id=4&PHPSESSID=f5b4d9372869cade22567157bd63772d adresini tikladiginizda vidyo sunu görün....

Ben , Türkiye yolculugu icin özellikle aldim....Yolda benim gibi uyumak isteyenler icin süper bir olay ...Tavsiye ederim....

Saygilarimla.... ;D

Çadır bulma konusunda kesin çözüm GPS olsa gerek.Başka türlü mümkün değil diye düşünüyorum.

burasıda ne böle kimin çadırı kimin içinde belli değil

Tuvalete gitmeyi yasaklayın olsun bitsin ;D ;D

meseregan' Alıntı:
Kokacak biraz ama...

maske dağıtalım diyeceğim ama ekomomik olarak tuvalet yaptırmak daha ucuza gelir,çadırı seven kokusuna katlanırmı acep?

Çadırı seven herşeyine katlanır mı bilmiyorum. Ben amcamın horlamasına dayanabiliyorsam onada dayanırım heralde. Üstelik onun için tek klişilik ayrı bir çadır getiriyorum. Yinede yok arkadaş Maşallah Aslan gibi kükrüyor

Bizim kayınpederi bir duysan eminim sarılıp amcanı öpersin inan, bırak çadırı ikinci kattan (açık salon) kükrüyor muhterem