KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkür ederim, ayrıca yardımınız içinde teşekkür ederim. Oyunu bitirdim fakat ölüm sayısı bayaa yükseldi Tekrar vakit bulurda oynama şansım olursa çok az ölümle bitireceğim. Hedefim 0 ölümle bitirmek fakat bölümün birini tam olarak çözemedim orada kaybım oluyor.10.Bölüme kadar hiç yanmadan geliyorum oradan sonra biraz yükseliyor
Herşey için çok teşekkürler, ayrıca bu oyun sayesinde bu forumu gördüm ve çok hoşuma gitti.
Doğa ile olan herşeyi çok severim. 4x4 aracımız yok ama arabayla bile şehir içinde gezmem, hemen bizim burada radar var oraya doğru giderim
Ayrıca bisiklet ile doğada gezmeyide çok seviyorum,bisikletde doğada gezerken direk açık hava ve hiçbir ses olmaması ayrı bir güzellik oluyor bence.
off-road yapmayı çok istiyorum fakat dediğim gibi kendime ait aracım yok babamın aracı ilede yaparsam bi daha eve dönemem
Eğer zaman bulursam o listeye adımı yazmayı düşünüyorum Bölüm15 - ölüm6 yaptım, girme şansım olabilir. Ama bu sene çok yoğunum, eğer vakit bulursam oyuna bakacağım.
umarım bir gün beraber doğa sporlarında da görüşürüz.
Doğa sporları hakkında her türlü bilgiye ulaşabildiğim ve kendi bilgilerimi paylaşabildiğim bir site olması çok güzel.
TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM.
Bisiklet ile ilgili bölümede hemen baktım zaten
4x4 alana kadar bisiklet ile idare edeceğiz artık