Dürüst Satıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nkurtkaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,177

nkurtkaya

One life, live it!
Sorulan sorulara dürüstçe cevap veren satıcıları takdir ediyorum.

Etiketler
Ynt: Dürüst Satıcı

Merhabalar,
Sayın Kurtkaya arkadaşım, o araca bende bakmıştım sadece bakmıştım.Size gelen ileti benimde çok işime yaradı artık bende başka araçlara bakmaya başladım kısmet diyelim.
Evet hep birlikte dürüst satıcıları destekleyelim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

herkese merhaba boyle yanıltıcı ilan okuduğum malum sitede bu hafta içerisnde şikayetim üzere 2 ilanı yayından kaldırdılar.
araç model kısmında 1992 yazmış altta açıklamada 1987 tel açtım efendim o tarihte trf çıktı yok böyle bir yalan .
2 defa araç defender bakmaya gitiim en az 6 yada 7 saat araç başına gittik sitedeki fotoğrafından yuzde yuz farklı araç neden böyle efendim aracı vatandaş satılığa çıkarıyor ama 5 sene önce servisteb çoktığı fotolar ile düşünün işi gücü bırakıp yaşadığım şehirden 600 km gittim nerede ise polislik oluyorduk.
tüm arkadaşlarımzın daha dikkatli olmaları gerekiyor bence
ben artık beğendğim aracın günluk gazete ile fotoğrafını çektiriyorum

Merhabalar,
Şimdi fark ettim arkadaşlar bu araba DEFENDER değilki, bir bakın ne yazıyor ben DEGENDER diye okudum.Sizlerde birbakın acaba benmi yanıldım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Günlük gazete ha yöntem çok iyiymiş
başka yöntem bulamadım
bir defeneder sahibi oluncaya kadar epey bir epey bir yol masrafım oldu ama elde var sıfır

Durust saticidan son mesaj...

ulasulas 13-08-2012 23:45
hayatım senin gibi bedava külhanları dövmekle geçti... yalancı ve boş bir adamsın!

Dediklerini yapabilmesi icin adres istedim, bakalim verebilecek mi?

http://image5.sahibinden.com/photos/43/78/88/954378884zx.jpg

ya adamın nickini görünce ödüm koptu benim de adım ulaş ve genellikle sitelerede nickimi ulash_ulash olarak kullanırım.foruma uzun süreden beridir üyeyim pek konu açma yada cevap yazmam genellikle bilgi amaçlı okurum öğrenmeye anlamaya çalışırım.o arkadaş her kimse gerçekten çok yadırgadım ve ayıpladım verdiği cevapları. yarın bir gün o arkadaş siteyede gelir yine ahkam keser falan benimle karıştırmayın istedim.o yüzden buraya yazmam gerektiğini düşündüm. hepinize eğlenceli forumlar.bol çamurlu günler.

öncelikle size geçmiş olsun.bende yaklaşık yedi sekiz ay önce hemde kışın kış günü hem bursa hem izmir yaptım ve sonuçta istanbulda denk geldi bir araç ve aldım gitti.araç da siteden bir arkadaşın çıktı satarken yine önce buraya vermeyi isterim.kaldı altı yedi ay sonra yeni araç gelsin bakalım.toyo toyota ;D

İyi günler
Her araç almayı düşünen üyelere dürüst satıcılarla karşılaşmasını dileyelim
Saygılar

ben bu arkadaşı tanıyorum. Videosu da bu buyurun

http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc