Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında
Slm,
İbrahim Bey sizlere katılıyorum. Reno bence servis bakım sürelerini uzatıyor. Renoda bakım ve triger değişim maliyeti toplamda 1000-1200 TL belki daha fazla tutuyor. Triger değişiminde ustanın işçiliği çok iyi olmalı. En iyi usta yetkili servis. Ama insanlara çok maliyet çıkarıyorlar. İnsanlar ister istemez sanayiye kaçıyor. Gidiyor orjinal parçalarını alıyor, sonra sanayiye.Periyodik bakımda yağ, hava filtre, mazot filtre, polen değiş, yağlara bak, eksikleri tamamla. Bu şekilde araçlarımızı uzun yıllar ve km kullanabiliriz. Ama ağır bakım gelince bu yukarıdaki gibi olmuyor. Ağır bakım orjinal parça ile sanayide yapılsa bile yetkili servis gibi olmuyor. Trigerde, ustalık istenir. Her usta yaparım der, ama yapamaz. Sonra motorlarda sıkıntı çıkar. 1.3 m jetlerde ağır bakım 250 bin km olunca, yağına suyuna bak, çok rahat 500 bin km yaparsın. (Tabili kullanım şekli çok önemli, burada standart şartlardaki kullanımı dile getiriyorum) dci motorlar özellikle euro1-2-3-4 olanlar, kesin triger 80 binde değişmeli. Değişim yetkilide çok pahalı, vatandaş sanayi ye kaçar. Usta iyi değilse sonra sıkıntılar başlar. Güzelim dci motorlar 150 bin-200 binde dağılır. Sonra biz insanlar internette dci motorların ömrünü araştırmaya başlarız. Sonuç olarak yetkili servis bakımlı dci motorlar 500 bin belki 1 milyon km yapar. Ama sanayi bakımlı ( kötü ustaya bakım, iyi ustalara laf yok.) dci motorlar ileride pert sayılır. 1.3 mjetler ağır bakım süresi uzun olduğundan bakımları sanayi herhangi bir ustaya yaptırılsa bile çok dayanıyor. Ama dci ler böyle değil. Ben şunu diyorum Reno dci motorlarını, mjet ler gibi ağır bakım sürelerini uzatıp, insanlara daha kaliteli motorlar sunuyor. 1.5dci euro5 (K9K-898)-DPF bence trigerde uzun bakım aralıklı bir motor diye düşünüyorum. (tabii ki herşey normal kullanım için yazıyorum).
Bunlar benim kendi düşüncelerim, ısrarcı da değilim. Algıladığımı yazdım ve sizlerle paylaştım.
Herkese sevgilerle.