<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Duster 85 Dcı Chip Tuning Video</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="youngsun" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
youngsun' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arkadaşlar PSchiptuning Pendik Kaner Otoda yaptırdığım chiptuning sonrası denemelerim devam ediyo. Şu an 0-100 10,5 sn civarında. Zaten ara hzılanmalar vs. çok iyileşti. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.<br />
<br />
http://www.youtube.com/watch?v=4icKpbluiFY
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ben de chip tuning yaptırmak istiyorum. Ancak bazı endişelerim olmakla birlikte bunu büyük ölçüde giderdim. Kaner beyle ve yazılımı yapan Barbaros beyle görüştüm. Onlara uzun süre kullanan kişilerin şikayetleri olup olmadığını sordum. Büyük ölçüde de ikna oldum. Yine de tam olarak ikna olmak için, uzun süre önce chip taktırnmış sizin gibi bir kişinin görüşlerinize ihtiyacım var. Chip yaptıralı 2 yıldan fazla bir zaman olmuş. Beni asıl ilgilendiren de bu. "uzun vadedeki sonuçları" bu anlamda bir şikayetiniz oldu mu? Motorda, turboda, enjektörde bir sorun aşınma, yıpranma, beygir kaybı vs. gibi. 2 yıl sonra hala memnunmusunuz. Kısa bir değerlendirme yaparsanız çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler.</div>