Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
mimar_ankara' Alıntı:
sayın troyeexplorer, kapılarda alt macera kiti plastiğin üstüne taktığınız ek koruyucular hangi aracın koruma plastiği. Ben de yanıma park edenlerin kapı dokundurmasından bıktım. Yaptırmak istiyorum.Teşekkürler.
FRENCH_duster
Yan aynalar gövde rengine boyandı
Spoıler
Arka duster yazısı olan bölgeye parlak siyah(piano black) uygulandı
kampana ve kaliper (frenler) kırmızıya boyandı
dacia duster adventure paketi gibi çeki demirleri kırmızaya boyandı vs.
cannnn' Alıntı:
FRENCH_duster
Spoıler
[/quote
can arasıra geliyon .yakıyon ortalığı gidiyon .çok güzel olmuş allah kaza beladan korusun
devit3' Alıntı:
cannnn' Alıntı:
FRENCH_duster
Spoıler
[/quote
can arasıra geliyon .yakıyon ortalığı gidiyon .çok güzel olmuş allah kaza beladan korusun
ilgilenen arkadaşlara duyurulur...özel yapım motosiklet,bisiklet taşıma aparatı satılıktır.Ruhsata işletme derdi yok çeki demiri kullanılmadan özel aparatlarla ve hiçbir delme kaynak işlemi olmadan şaseye monte edilmiştir.Yük taşıma kapasitesi 400+ kg dır.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dacia-duster-motosiklet-tasima-aparati-123984908/detay
ABİ BU YAZIDAN BENDE İSTİYORUM.LÜTFEEEEEEEEEEEEN SEN İSTERSEN AYARLARSIN...) BİLGİSAYARDA KAYITLI VARSA MAİL AT ABİ BURADA Bİ REKLAMCIDA YAPTIRAYIM.YOKSA KİMSE BUNUNLA UĞRAŞMAZ.BİDE O AYNANIN ALTINDAKİ ÇIKINTI NEDİR ABİ?
create' Alıntı:
ilgilenen arkadaşlara duyurulur...özel yapım motosiklet,bisiklet taşıma aparatı satılıktır.Ruhsata işletme derdi yok çeki demiri kullanılmadan özel aparatlarla ve hiçbir delme kaynak işlemi olmadan şaseye monte edilmiştir.Yük taşıma kapasitesi 400+ kg dır.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dacia-duster-motosiklet-tasima-aparati-123984908/detay
5 kişi en hafifi 95kg dı o da ben oluyorum arkasına çıkıp zıpladık.Aracın arkasını yere değdirmeye çalıştık ama başaramadık bundan daha zorlu bir deneme olamaz.