<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="troyexplorer" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
troyexplorer' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bitek orası değilki güray hocam havalar soğuyunca öncam hava ızgarasında motor titreşimi ve yola bağlı olaraktan ses gelmeye başladı üstüne baskı yapınca kesiliyor , arabanın içi ısınınca tamamen kesiliyor , bunlara çok takmıyorumda arka düZenden gelen ses kafayı sıyırtçak bana bulamıyorum nerden geldiğini , bazen yapıyor bazen yapmıyor ses her zaman bariz değil ,4x4 le de alakalı diye tahmin ediyorum , çarşamba günü başka bir servise götürücem inşallah testte yaparda , bide duyurucaz diye uğraşmayız
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bagaj kapağından gelebilir üstad veya stepnedende olabilir. Hatta stepne dahil olmak üzere tüm köpüğü çıkart dışarı birde öyle dene.. <br />
<br />
Abi kış geliyor bizim arabada sesler başlıyor.. Ön camdaki sol plastiği kestim törpüledim ses yok oldu, sağdakini aynı işlem yaptım yemedi, bu sefer plastiği çıkartttım arabayı öyle sürüyorum sağ taraftan bi yerden ses geliyor, pıt pıt diye.. Sileceğide çıkartıcam yarın bakalım ondan mı kaynaklanıyor..</div>