Duster Facelift Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,819

Lantirn

Dacia Duster Laureate 1.5 dci. 110 bg. 4x4
Yer
YALOVA
Herkese Merhaba,

Sevinelim mi? Üzülelim mi? Bilemedim. Net de dolaşırken promotor.ro sitesinde bu facelift resimleriyle karşılaştım. Daha dün bayiye gittiğimde sormuştum yenileme varmı diye! iki sene daha olmaz demişlerdi. Resimler herşeyi açıklıyor. Yeni donanımlar hız sabitleyici, eco modu, yeni göstergeler, belkide daha fazlası.

Saygılar.

dacia-duster-spion-10.jpg

dacia-duster-spion-3.jpg

dacia-duster-spion-2.jpg

Etiketler
facelift

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları

Guncellenmis hali buysa cok kotu bence. Kayda deger hicbisey yok. Kalitesizlik diz boyu. Hic begenmedim. Teyp niye hala tek din? Acaba stepway biraz satsin diyemi Dusteri elden gecirmiyolar?

Güncelleme buysa ...hiç uğraşmasalar daha iyimiş..

Stepway satışları çok güzel gidiyor...

Benim Stepway daha 10 aylık...yeni kasa çok güzel ...takasa gireyim diye gittim...Şubat sonuna araç teslim ediyorlar...onda da renk tercihi yok...ne gelirse veririm diyor...yok artık dedim...

Kısacası ilk talepler heyecanlı olur...sonra satışlar sakinler...ben biraz daha bekleyeceğim...

söyle bir güncelleme olsa da,
otomatik
dizel
4x4
sunroof falan gitsek alsak diye dört gözle bekler olduk. :smiley:

Dacia Türkiye bu yıl dusterda güncelleme yok diye açıkladı
(ayrıca bu fotoğrafların facelift le ilgisi yok)

oyle cok bir degisiklik olacagini zannetmiyorum.uygun fiyat politikasi var cunki.ama full pakette belki extralar olabilir.yeni modeli bende merak ediyorum

2013'te bazıa avrupa ülkelerinde ve rusyada otomatik vites duster satılmaya başladı diye okumuştum gazetenin birinde.
türkiye için gelip gelmeyeceğini duyan oldumu acaba?
selamlar

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'a göre 2013 yılının ikinci yarısında makyajlı Duster piyasaya çıkacak . Aksini bilen arkadaşlar kaynak paylaşırlarsa benim gibi makyajlı Dusterı bekleyenler için faydalı olur.

http://haber.gazetevatan.com/yeni-model-bombardimani/496883/44
http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-2013un-tum-yenilikleri/Detay-296369

Resimlerden anladığım kadarıyla bu araç standart bir duster. ECO fonksiyonu entegre edilmiş. hız sabitleme sistemi henüz entegre edilmemiş. Hatta ilgili kumanda parçası el fireni altında boşta duruyor. Anahtar kontağı bölümü açık. Belli ki bir çalışma yapılıyor araçta. Şimdi soru şu. Dacia yeni duster özelliklerini böyle ulu orta ve baştan savma dener mi? bence denemez. Daha profesyonel bir çalışma yaparlar kanısındayım. Resimlerde olan bence LZpartz benzeri işler yapan birilerinin işi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR