Duster için Bagaj Saklama Bölmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,213

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
Duster için Bagaj Saklama Bölmesi

100059mrm.jpg
100059klk.jpg
100059ncn.jpg
100059vlv.jpg
100059hjh.jpg
100060uhu.jpg
1000607.jpg
1000608.jpg
1000609.jpg
1000611.jpg
1000606.jpg
1000612.jpg
1000613.jpg
1000615.jpg
1000619.jpg
1000620.jpg
1000631.jpg
1000634.jpg
100063dld.jpg
100063dwd.jpg
1000621.jpg
1000643.jpg
1000644.jpg
1000645.jpg
1000646.jpg

Etiketler

Ynt: Duster için Bagaj Saklama Bölmesi

Güzel bir düşünce vallahi,ahşaplarla hobi düzeyinde ilgili biri olarak bende böyle bir şey yapmayı düşünüyorum.Sadece 4 kapak değilde 2 kapak daha iyi olacak sanırım.
Teşekkürler paylaşım için.

Bir şey soracağım arkadaşlar, stepne 4x2 ile 4x4 için yerleri farklı mı? Bir yerde bununla ilgili bir yerde okudum ama nerede hatırlayamadım.
Birinde içerde altta, diğeri dışarda alttaymış gibi.
Doğrusu nedir.Yani stepne içeride ise bu bagaj bölümü tabi sıkıntı olur di mi?

bulnes' Alıntı:
Bir şey soracağım arkadaşlar, stepne 4x2 ile 4x4 için yerleri farklı mı? Bir yerde bununla ilgili bir yerde okudum ama nerede hatırlayamadım.
Birinde içerde altta, diğeri dışarda alttaymış gibi.
Doğrusu nedir.Yani stepne içeride ise bu bagaj bölümü tabi sıkıntı olur di mi?

Bülent Bey, 4x2 Duster'larda yedek lastik bagajın altındadır, 4x4 Duster'larda alt kısımda olursa arazide sürter diye, ayrıca 4x4'lerde arka diferansiyel olduğu için bagajın derin olması zor. Bu nedenle lastiği bagaja almışlar.

4x2 Duster'ın Stepne Yeri
kvODC.jpg

4x4 Duster'ın Stepne Yeri
rzbpW.jpg

[attachment=1]

4x4.jpg

Anladım Ümit Bey,çok teşekkürler.Zahmet verdim yine size.
Ama yani foto destekli olarak çok güzel anlattınız, teşekkürler.
Ben de hala kafamda 4x2 'mi 4x4'mü diye pinpon topu gibi gidip geliyor :smiley:

Ynt: Duster İçin Bagaj Saklama Bölmesi

Arkadaşlar şu 4x4 teki bagaj stepnesinin yanına köpuk koymuşlar buraya saklama yeri suntadan falan bişey yapılabilinirmi

Harika olmış eline sağlık. ama bağajda eşya var iken kapak açma sıkıntılı olacaktır sanki. acaba çekmece gibi birşey mümkün olurmu

4x4 lerde stepne etrafında strafor gözler yapmışlar. Stepnenin içi dahil oldukça fazla malzeme alıyor.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4x4 lerde stepne etrafında strafor gözler yapmışlar. Stepnenin içi dahil oldukça fazla malzeme alıyor.

Bu strafor gözleri nasıl güçlendirebiliriz. Ağır yükler konduğu da ezilmeler oluşacaktır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,448
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
anshi88

Çevrimiçi üyeler

Geri