duster kapı hoparlörleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbarosbasaran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,782
Arkadaşlar merhaba, bende bir hafta önce bir duster sahibi oldum fakat kapı hoparlörlerini beğenmediğim için değiştirdim. Pionner ts-1343R aldım 4 adet orjinalleri çıkardım ve bunları taktım. fakat hoparlörlerden bass alamıyorum. hatta orjinal dandik hoparlör olarak baktığım hoparlörler daha güzel bas veriyordu. simdi bunları da değiştirecegim. sadece hoparlör almak istiyorum. biraz daha tok bir bass ve ses icin. orjinallerinin üzerinde tweeter bile yok.
hoparlör değiştirmiş veya tavsiyesi olan var mı acaba?

Etiketler

Ynt: duster kapı hoparlörleri

Ben hiç araştırmadan mahalle oto elektirikçisinden 40 ar liraya 13 cmlik REDPOWER diye orjinal çin malı 4-3 yollu hoparlör almıştım. Çok memnunum. Hatta teyp değiştirmeyi düşünüyodum artık vazgeçtim. Üstelik cep telefonundan AUX bağlıyorum mükemmel kalitede dinliyorum. Ama AUX kablom BELKIN marka.

ya benım aldıgım hoparlorlerin watt ı yuksek, duster ın uzerindeki teyp te onları besleyemıyor halıyle orjınallerınden daha az bass vuruyor. pekı sızın aldıgınız hoparlorlerın bass vurusu orjınallerıne kıyasla nasıl?

barbarosbasaran' Alıntı:
forum cok enteresan hıc cevap gelmıyor

barbarosbaşaran, bura ahalisinin kahir ekseriyeti baslı maslı hopörlör ve müzikle uğraşmıyor; iki tın tın yetiyor. İlgisi olanlar da mesajını muhtemelen görmemiştir. O bakımdan sana cevap verilmemiştir.

Goldmaster hoparlörler ve pionner hoparlörler.
test ettim denedim, goldmaster lar daha ıyı calıyor. pionnerlerden daha tok ve guzel ses veriyor.
pionnerler 150 tl , goldmaster lar 60 tl daha ucuzuda bulunabılır belkı ben teknosa dan aldım.
ben goldmaster daha ıyı demıyorum fakat golmasterlar teyp degıstırmeyecek arkadaslar ıcın ıdeal duster orjinal teybı pionnerleri besleyemıyor sacma bir ses elde etmıs oluyorsunuz.
teyp degıstırmeyeceklere tavsıyem, goldmasterlar
hem ucuz hem ıyı calıyor.

IMG_4585.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler