Eski contiler kar lastiğimiydi ? Eğer orjinal lastikleriyse prellilerle karşılaştırmak doğru olmaz çünkü orjinal contiler kar lastiği değil çıkmaya çıkıyor inerken normal lastikten hiçbir farkı yok karda tabi
Hele bir kar yağsın selçukla Bf ile conticontacwinterın kar performansını videolu paylaşıcaz
Evet conticross winterdi O yüzden dedim iki kış lastiğini karşılaştıracam diye. Büyük bir zevkle bekleyeceğiz videoları
İstanbul ve çevresindeki arkadaşlar farklı lastiklere sahip en iyisi kendi testimizi kendimiz yapalım bakalım hangi lastik daha iyi kışta
Modellere baktımda , kar üstünde mangalı istanbulda yaparız büyük bir ihtimalle, ayın 7 sinden sonra eğer bir aksilik olmaZsa istanbul kar ihtimali yüksek gibi ,periyotta uzun yaklaşık 10 gün soğuk hava üstümüzde olucak kar ne kadar alırız onu 2, 3 gün sonra söylerim
Modellere baktımda , kar üstünde mangalı istanbulda yaparız büyük bir ihtimalle, ayın 7 sinden sonra eğer bir aksilik olmaZsa istanbul kar ihtimali yüksek gibi ,periyotta uzun yaklaşık 10 gün soğuk hava üstümüzde olucak kar ne kadar alırız onu 2, 3 gün sonra söylerim
Stok contilerin performansını görücez o zaman. Zincir filanda yok hayırlısı artık.
Bu contilere ilginç bir şekilde önyargılı bir duruşum var. Kendini ispatlasa oda kurtulacak bende.
Eveeet,arkadaşlar bu gün itibarı ile Duster'ım yeni kışlık ayakkabılarına kavuşmuştur.
Goodyear,UG8 model 4 tane aldık ve de taktırdık hayırlısı ile inşallah.Umarım memnun kalırım.
4 tanesi 1120,1 tanesi 280 TL,2013 yılının 24. haftası üretim.Bayilerde ve nette 380 TL'den aşağı bulamamıştım,tam vazgeçecektim ki ''kliksa.com'' denen bir sitede buldum.Her çeşit kredi kartına vade farksız 12 taksit ve kargo bedava imiş.Dün akşam kargo ile geldi bu gün takıldı.
Kar yağmasını hem lastiklerin ve hem de Duster'ın test edilmesi amacı ile dört gözle bekliyorum.
Bu arada;eğer Kartepe'ye gezi gibi bir niyetinizi gerçekleştirirseniz,ben oraya oldukça yakınım.Müait olursam katılmak ve sizlerle (Tabii ki katılanlarla)tanışmak beni onurlandırır.
Tekeriniz düz bassın,Allah'a emanet olunuz.
güle güle kullanın yeni lastiklerinizi.
şu kartepe işini bende çok istiyorum.
şöyle 6-7 arba gidebilsek çok güzel olur,Arman abiyle kobuşup bir tarih belirlemek lazım
güle güle kullanın yeni lastiklerinizi.
şu kartepe işini bende çok istiyorum.
şöyle 6-7 arba gidebilsek çok güzel olur,Arman abiyle kobuşup bir tarih belirlemek lazım