Duster Macera Paketi Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,319
Ynt: Duster Macera Paketi Montajı

madmarcus' Alıntı:
bu kıtın fıyatı nedır bılen varmı acaba.....
Valla bizim esat taş kullananlar listesinde adı mevcut

aracına macera paketi (çamuluk üstü plastik + kapı plastikleri)
yağmurluk 4 adet ön ve arka camlar kol dayama 1.400 tl ye hepsini montaj dahil ve maliyetine yakın fiyatlara taktırdı.
Bilginize

Etiketler

bugün kapıyı acarken dubaya carptım ve bi kalem ucu gibi bir yer içeri göctü, pis morelim bozuldu, macera kitinde bulunan kapılara takılan zımbırtılar olsaydı hiçte birşey olmıcaktı araca,bence ilk alınası şeylerden biri..

SERKANEFE' Alıntı:
Esat taş'ın bize bilgi vermesi muhtemelmidir acaba ?

Evet aracı satın alırken macera kitinde bulunan tüm aksesuarları 1400 tl ye aldım.Bu fiyat bayiye maliyet fiyatıdır.Araç beyaz renk olduğu için aksesuarlar kendini göstriyor.Tavsiye ederim.Resimdeki gibi bir görüntü oluyor.

macera paketi.jpg

esattas' Alıntı:
Evet aracı satın alırken macera kitinde bulunan tüm aksesuarları 1400 tl ye aldım.Bu fiyat bayiye maliyet fiyatıdır.Araç beyaz renk olduğu için aksesuarlar kendini göstriyor.Tavsiye ederim.Resimdeki gibi bir görüntü oluyor.

Esat Bey, taksit yapıyorlar mı acaba ? Macera kitinde yan demir borularıda mı veriyorlar ? Resimde görülen araçta bunlarda varda..

SERKANEFE' Alıntı:
bugün kapıyı acarken dubaya carptım ve bi kalem ucu gibi bir yer içeri göctü, pis morelim bozuldu, macera kitinde bulunan kapılara takılan zımbırtılar olsaydı hiçte birşey olmıcaktı araca,bence ilk alınası şeylerden biri..

ya sorma ben de geçenlerde 100 Km/saat giderken sol refuja çarptım. dalmışım resmen bir arkadaşım gözümün önünde kaza atlattı. bayağı bir yağmurda falan ekip bekledik. yorulmuşum. ben de dönerken yorgunluktan refuj bitti sandım. solda akan ana trafiğe gireyim derken sol ön ve arka tekerleri refuje geçirdim o hızla. canım jantları çizdim pisi pisine. neyseki şükür, takla da atabilirdim. jantla kaldı :smiley:

neyseki rot balansta falan bir şey yok. en azından hissedilen bir bozukluk meydana gelmedi. 15000 KM'ye de daha çok var ilk bakıma. Servise o zaman giderim diyorum. Lastikler balon falan yapmadı. Yanaktan girdim diye bayağı bir ürktüm ama temiz çok şükür.

öte yandan bu macera kiti (özellikle kapılardaki) çok adi plastik duruyor. benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası ne yalan söyleyeyim. ince yumuşak plastik gibi duruyor. hani leğenler vardı eskiden. hafif dalgalı gibi. başka bir seçenek olsa keşke.

TTamer' Alıntı:
ya sorma ben de geçenlerde 100 Km/saat giderken sol refuja çarptım. dalmışım resmen bir arkadaşım gözümün önünde kaza atlattı. bayağı bir yağmurda falan ekip bekledik. yorulmuşum. ben de dönerken yorgunluktan refuj bitti sandım. solda akan ana trafiğe gireyim derken sol ön ve arka tekerleri refuje geçirdim o hızla. canım jantları çizdim pisi pisine. neyseki şükür, takla da atabilirdim. jantla kaldı :smiley:

neyseki rot balansta falan bir şey yok. en azından hissedilen bir bozukluk meydana gelmedi. 15000 KM'ye de daha çok var ilk bakıma. Servise o zaman giderim diyorum. Lastikler balon falan yapmadı. Yanaktan girdim diye bayağı bir ürktüm ama temiz çok şükür.

öte yandan bu macera kiti (özellikle kapılardaki) çok adi plastik duruyor. benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası ne yalan söyleyeyim. ince yumuşak plastik gibi duruyor. hani leğenler vardı eskiden. hafif dalgalı gibi. başka bir seçenek olsa keşke.

ilk önce geçmiş olsun, olur öyle şeyler neyseki ucuz atlatmışşınız çok temkinli olmak lazım bende,aracı park edip birini bekliyordum, arkadaşım geldi araca bindi, hareket ediyim derken güm diye bir ses cıktı megerse önümde saksı varmış neyseki bi sorun yok ama bu dalgın başa bela.. Tüm jeeplerde böyleki ucuz adi bi tipi var ama aracın tümünü kaslı gösteriyor..

SERKANEFE' Alıntı:
Esat Bey, taksit yapıyorlar mı acaba ? Macera kitinde yan demir borularıda mı veriyorlar ? Resimde görülen araçta bunlarda varda..

Yok maalesef taksit.Aldığınız dönemde renault un herhangi bir kartla anlaşması varsa o dönem yedek parçaya girdiği için taksitten yararlanırsnız.Alt demirler ayrı satın alınıyor.HOş durmadığı için almadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri