Ynt: Duster Satışlarının Düşme Nedeni
Duster satışlarının düşme trendine girmesinin nedeni elbette artan fiyatlar. Bu rakamlarla artık "elimdekini satıp üzerine biraz ekleyip yeni bir 4x4 alayım" düşüncesi geçerliliğini kaybediyor ve ucuzluk algısından uzaklaşılıyor.
Duster'ımı aldığımda 2012'nin son günü akşama doğruydu, millet yılbaşı havasına çoktan girmişti. Önceki günden itibaren İstanbul'daki bayilere telefon edip fiyat alıyor, bazılarına bizzat gidip konuşuyordum. Kimilerinde hiç 4x4 kalmamıştı, çoğu da 42 bin civarında rakam veriyordu ki benim için yüksek kalıyordu. 2. el fiyatları da cazip değildi. Bayilerden 41 bin ile en uygun teklifi veren Acıbadem'deki Tepretoğulları'ydı. Hemen oraya gittim. Ellerinde iki adet Ambiance 4x4 kalmıştı, ikisi de metalik platin griydi. Hatta depoya götürüp gösterdiler. "Dizel ve 4x4 olsun da çamurdan olsun, ama hesaplı olsun" mantığıyla sac jantlı ve klimasız konfigürasyonun fiyatını sordum, 38 bin küsur hesapladılar. Ancak böyle standart dışı bir aracı Romanya'ya sipariş etmeleri gerektiğini, gelmesinin 2-3 ay süreceğini, bu arada yeni yıl zamlarından etkileneceğini, hesaplı olmayacağını söylediler. Sonunda nazlanarak depodaki araç için anahtar teslim düz 40 bin TL'ye razı oldular ve ben de kapora ödeyip sözleşme imzaladım. Bir hafta sonra ise esas ödemeyi yapıp aracı trafik-tescil işlemleri tamamlanmış halde teslim aldım. Bir iki ay içinde 2003 model Vitara JLX HDI'yi 24 bin TL'ye sattım (çok üzüldüm ama bakım-tamir masrafına dayanamadığım için mecburen böyle bir karar verdim).
Yeni Duster'da artık 90 bg yalnızca 4x2'lerde var, 4x4 Ambiance modelinde kalmamış ve hepsi 110 bg olmuş. Oysa izlenimlerime göre 90 bg yeterliydi. Bu arada ESP ve birkaç yeni özellik standart donanım olarak sunuluyor. Belli ki kur ve ÖTV artışı sonucu iyice artan fiyatı aşağı çekebilmek için Ambiance'da ilk modeller gibi tekrar sac janta dönülmüş ve klima opsiyonel tutulmuş (mesela Erzurum'da yaşayan birisi hiç ihtiyaç duymayabilir, Ankara veya İstanbul'daki de en sıcak havalarda camları açarak idare edebilir).
Dacia'nın web sitesinde Ocak 2014 itibarıyla klimalı 4x4 Ambiance 51.700 TL ! Halbuki neredeyse bir yıl önce hemen hemen aynı aracı (çelik jant artısı, 90 bg ve ESP olmayışı eksisi) 40.000 TL'ye almıştım. Dün park halinde bir yeni Duster gördüm. Sac jant fena durmuyor, ama ön ızgara bence çirkin. Neyse, sonuçta 4x4'te baz modelin bile 50 binlere ulaşması, en üst donanımlı Laureate'nin ise 60'bini bulması ucuz araç algısına hayli zarar veriyor. İnsan bir vereceği paraya, bir de karşılığında alacağı araca bakıyor. Kararsız kalma, 2. el başka bir araç düşünme olasılığı artıyor. Üzerine Duster'ın arazi yeteneğini arttırmak için de masraf yapmak gerekiyor. Oysa fazla esprisi olmayan opsiyonlar yerine "off road" paketi eklense ve buna yükseltme, büyük A/T lastik ve çamurluk korumaları dahil olsa cazibesi artar. Fabrikada takıldığında lastik ve amortisör farkının maliyeti ya hiç olmayacak ya da çok düşük kalacaktır.
http://www.dacia.com.tr/modeller/yeni-duster/konfigurator/index.jsp?modelKey=79H&stepTo=2&userPriceType=TTC