Duster'ım ile Videolarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,734
Ynt: Duster'ım ile Videolarım

Şimdi tekrar baktım da aldığım fiyatlara yakın yine satılıyormuş.
http://www.ebay.com/itm/Helmet-Camera-Action-Sport-Waterproof-HD-DVR-HDMI-720P-/270862428828?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item3f10a8aa9c

Etiketler

Monti' Alıntı:
Herkeze en yakın nokta Ankaradır... Herkez Ankaraya gelsin buluşalım ;D ;D . Misafirimiz olun...
Ali bey nefis görüntüler 8) 8) . 2 duster ve 2 kafa dengi arkadaşsınız. Bence 2 tane Go Pro kamera alcaksınız araclara bağlıycaksınız... Öndeki arkaya çevircek arkadakide öne; birbirinizi filmleye filmleye gidiceksiniz. Sonra görüntüleri montajlıycak/latacaksınız; bildiğiniz belgesel olur. :eek: :eek: TRT de yayınlanan Ümit beyinde konuk olduğu Yolaçık programıda belgesel niteliği taşıyor ve görüntüler Go Pro kameralarla çekiliyor ;)
Teşekkür ederim aslında böyle TÜRKİYE çaplı bir buluşma gayet güzel ve zevkli olur. inşallah bir gün oda olur :smiley:
ama şahsen de yolun düşerse burada tanıdığım arkadaşlardan ziyaret etmek istediğimde var sizler gibi.diğer dusterlı arkadaşımlada burda tanışmıştık şimdi sık sık görüşüyoruz o antalya da ben manavgat ta 75 km ;) darısı diğer arkadaşlarımızla da buluşa bilmekte ;)

ümiterkan' Alıntı:
Diğer action kameralarda güzel Ümit bey ancak ben aynı zamanda motorda kullandığım için sesleri olduğu gibi vermesi ve vibrasyon absorbe etmesi çok önemlidir. Diğer kameralarda belli sürat üzerine çıkıldığında sadece rüzgar sesi kalırken go-pro da motorun sesini alır rüzgar sesi arka plana itilir. Ayrıca aşağı yukarı tüm vibrasyonu absorbe eder. Balık gözü çekim yapabildiğinden 180 dereceye görüntü alabilirsiniz. Çekim seçenekleri çoktur. 11 MP fotograf yakalar. 1 sn 10 kare yakalamasının yanında diğer bir modunda her 0,5 sn. de 11 MP bir fotograf yakalayabilir. bu 0,5 sn . 5 ayarla değişik sürelere çekilebilir. Mesela her 60 sn. bir resim çek denebilir. 720 p 60 fps modu en yaygın kullanılanı ancak 960 p ve hatta 1080 p yüksek çözünürlük seçenekleride var. ayrıca bir kamera daha alıp 3 boyutlu çekim bile yapıyor ki bizim arkadaşın 2. kamerası geliyor. Bir tane 3B film yaparız paylaşırız. ;) ;D ;D 8)

olguncandan' Alıntı:
monti, çekimleri çok güzel de o bakımdan sordum.

Verdiğin linke de baktım. Gerçekten güzel çekimler.

Peki fiyatları ne civarda genel olarak?
Ben Malezyadan arka LCD ekranı dahil (Ayrıca satılır) 305 Eur gibi bir rakama aldım. Tek başına 215 Eur gibi bir rakamdı.

Monti' Alıntı:
Diğer action kameralarda güzel Ümit bey ancak ben aynı zamanda motorda kullandığım için sesleri olduğu gibi vermesi ve vibrasyon absorbe etmesi çok önemlidir. Diğer kameralarda belli sürat üzerine çıkıldığında sadece rüzgar sesi kalırken go-pro da motorun sesini alır rüzgar sesi arka plana itilir. Ayrıca aşağı yukarı tüm vibrasyonu absorbe eder. Balık gözü çekim yapabildiğinden 180 dereceye görüntü alabilirsiniz. Çekim seçenekleri çoktur. 11 MP fotograf yakalar. 1 sn 10 kare yakalamasının yanında diğer bir modunda her 0,5 sn. de 11 MP bir fotograf yakalayabilir. bu 0,5 sn . 5 ayarla değişik sürelere çekilebilir. Mesela her 60 sn. bir resim çek denebilir. 720 p 60 fps modu en yaygın kullanılanı ancak 960 p ve hatta 1080 p yüksek çözünürlük seçenekleride var. ayrıca bir kamera daha alıp 3 boyutlu çekim bile yapıyor ki bizim arkadaşın 2. kamerası geliyor. Bir tane 3B film yaparız paylaşırız. ;) ;D ;D 8)
Ben Malezyadan arka LCD ekranı dahil (Ayrıca satılır) 305 Eur gibi bir rakama aldım. Tek başına 215 Eur gibi bir rakamdı.
GoPro ile bizim makinayı kalite açısından karşılaştırmak yanlış olur. Geçen sene GoPro ile bizim de çekimlerimiz olmuştu. Şu anki cihazımızda titreşim engelleyici ve 120derece çekiş açısı var ama GoPro her zaman GoPro'dur ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XaqhgEE5hHo

ümiterkan' Alıntı:
GoPro ile bizim makinayı kalite açısından karşılaştırmak yanlış olur. Geçen sene GoPro ile bizim de çekimlerimiz olmuştu. Şu anki cihazımızda titreşim engelleyici ve 120derece çekiş açısı var ama GoPro her zaman GoPro'dur ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XaqhgEE5hHo
Ama buda çok iyi bir alternatif gibi gözüküyor. Ayrıca birde Contour marka kamera var oda iyi bir seçenek. Karşılaştırmasını okumuştum çoğu özellikler de go pro ya yakın performans verebiliyor ama az ışıkta çekimde mesela go prodan daha iyi idi. ;)

ali şen' Alıntı:
Teşekkür ederim aslında böyle TÜRKİYE çaplı bir buluşma gayet güzel ve zevkli olur. inşallah bir gün oda olur :smiley:
ama şahsen de yolun düşerse burada tanıdığım arkadaşlardan ziyaret etmek istediğimde var sizler gibi.diğer dusterlı arkadaşımlada burda tanışmıştık şimdi sık sık görüşüyoruz o antalya da ben manavgat ta 75 km ;) darısı diğer arkadaşlarımızla da buluşa bilmekte ;)
Valla ben şahsen Turkiyede bir bölgeye geleceğim zaman sanal ortamdan tanıdığım insanları kısa sürelide olsa bir görmek tanışmak isterim. Mesela ağustos ayında 4-5 motor çıkacağımız doğu karadeniz turunda Rizeye geldiğimizde Ümit beyin başına ekşiyip o videolardaki güzel yerlere bizi götürmesini istiycez tabiii ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley:

Monti' Alıntı:
Ama buda çok iyi bir alternatif gibi gözüküyor. Ayrıca birde Contour marka kamera var oda iyi bir seçenek. Karşılaştırmasını okumuştum çoğu özellikler de go pro ya yakın performans verebiliyor ama az ışıkta çekimde mesela go prodan daha iyi idi. ;)
Valla ben şahsen Turkiyede bir bölgeye geleceğim zaman sanal ortamdan tanıdığım insanları kısa sürelide olsa bir görmek tanışmak isterim. Mesela ağustos ayında 4-5 motor çıkacağımız doğu karadeniz turunda Rizeye geldiğimizde Ümit beyin başına ekşiyip o videolardaki güzel yerlere bizi götürmesini istiycez tabiii ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley:
Keşke gelseniz de beni arasanız sizi gezdirsem :smiley: Her zaman bekleriz, başımızın üstünde yeriniz var. :smiley:

Monti' Alıntı:
BU taraflara da yolunuz düşerse her zaman beklerim :smiley: her zaman :smiley:

sentezelektronik' Alıntı:

BİZLERDE galiba hep bir çocuksu ruh var çünki bu yaptıklarımızın benzerini çocukken oyuncaklarla , bisikletle v.b yapardık ;D kendi yaptıklarım aklıma geldi ÜMİT Bey i de çok iyi anlıyorum çok güzel oyuncağı ile oynamış ne güzel ;D
insanın bazen hep çocuk kalası geliyor ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR