O
Bahsettiğiniz basıncı deponun içindeki pompa sağlıyor , ben yukarda söyledim bu pompaya bakılsın diye zaten o mevzularda o mesajım üstüne çıktı
Verilen fikirlere çamur atmak yerine çözüm üretilse mevzu olmazdı, terbiyesizlik yapana terbiyesizliğin alasını yaparım kimseyede hesap vermem , bi üsteki hitap bana ise son cümleyi kaale alın[/QUOTEpompanın sağladığı basınç pompaya elektrik gittiğinde başlar kontak kapanınca pompanın basıncı durur işte o an oluyor olan dedğim gibi birçok araçta bu parça mevcut ateşlemeye varmadan son noktada hem filtre görevi görür hemde yakıtı orda tutar dusterda varsa şayet böyle bir parça sıkıntı bu olabilir..yanlız şöyle bir durumda var ki araç sahibinin açıklamasından kaynaklı bi karışıklık söz konusu 7-10 derce mazot için soğuk denilecek dereceler değil söylediğim gibi motor soğukken olan bi olay ve motorun soğukluğu ile ilgili değil soğuyana kadar geçen süreden kaynaklı..kardeşim senden kimse hesap sormuyor,kendine haksızlık yapıldığını söylemeye çalışıp aynı haksızlığı fazlasıyla sen yapıyorsun bak konuşuyoruz burda fikir alıp veriyoruz yanlış veya doğru bildiklerimizi tecrübelerimizi aktarıyoruz