Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
Öff ben gece taca çıkıyorum. Bu haftasonu iki-üç günlük geziler uymuyor ki. Cumartesi gece 04.00'te yatıp pazar sabah erken kalkmak olmaz ki. Neyse ben gene kendimi Çamlıdere Kös yaylaya ardından da Sorgun göletine vurucam öyle görünüyor. Programa bakılırsa müthiş bir gezi olacak.. İyi eğlenin)
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
Okudum fakat off road oyunları ile ilgili yukarıda sorduğum sorullarla çok eşleşen cevap bulamadım açıkcası. Genelde konu konvoy ve oyunların sonrasında yapılacak güzergah etrafında geçmiş...
Arkadaşlar merhaba
"alpaslanepli'nin" yazdığı mesajlar neden siliniyor bununbir sebebi var ise
bilmemiz gerekiyor ayrıca "alfonse" listeden silindi ben tekrar ekliyorum lütfen formu
kullanırken dikkat edelim yanlışlıkla da olsa listeye zarar vermeden ekleme yapalım
Teşekkürler
kimin sildiğinin cevabını aldım Serkan bey ama niye silindiğinin alamadım. Nezaketiniz için teşekkürler Adminler modaretörler biraz daha profosyonel olursa daha sorunsuz bir sitemiz olur. Silen arkadaş yanlışlıkla silmiş olabilir zaten bu alternatifi ilk önce düşünerek yazdım. Bir ard niyet olduğunu düşünmediğim için zaten ilk olarak onu sundum. Ama ne yazık ki sert mesaj yazmakla itham edilip mesajları silinen adam oldum.
Saygılarımla...
alpaslanepli' Alıntı:
kimin sildiğinin cevabını aldım Serkan bey ama niye silindiğinin alamadım. Nezaketiniz için teşekkürler Adminler modaretörler biraz daha profosyonel olursa daha sorunsuz bir sitemiz olur. Silen arkadaş yanlışlıkla silmiş olabilir zaten bu alternatifi ilk önce düşünerek yazdım. Bir ard niyet olduğunu düşünmediğim için zaten ilk olarak onu sundum. Ama ne yazık ki sert mesaj yazmakla itham edilip mesajları silinen adam oldum.
Saygılarımla...
Neyse yanlışlıkla oluşan hataları tatsız yerlere taşımamak büyük bir olgunluktur bende size teşekkür ediyorum
sonuçta hepimiz olumlu işler yapabilmek ve birbirimize fayda sağlıyabilmek için bu sitede yazışıyoruz.
İnşallah hafta sonu hava biraz güzel olurda bunların hepsi tatlı bir tanışma ve eğlenceyle örtülür
bugün yaylalara çıktım ciddi kar yağıyordu hadi hayırlısı
Sustum tıp!...
Hava şartları kötü olursa elbetteki yapılan organizasyonun içeriği açısından güzel hava daha makbul ama onunda ayrı tadı olur gibime geliyor. Fazla bahsetmeyin havanın kötülüğünden vaz geçenler olmasın liste terse doğru ilerlemesin.
alpaslanepli' Alıntı:
Hava şartları kötü olursa elbetteki yapılan organizasyonun içeriği açısından güzel hava daha makbul ama onunda ayrı tadı olur gibime geliyor. Fazla bahsetmeyin havanın kötülüğünden vaz geçenler olmasın liste terse doğru ilerlemesin.