KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese selamlar. İş dolayısıyla şehir dışındaydım iki gündür sohpete katılamadım sizlerle kusura bakmayın. fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel, görselliğiyle çok muazzam bir yayla, parkur ise kamp alanından çadırlarınızın fermarını açtıgınızda bile etbı görebiliyosunuz görsellik olarak çok keyif alıcamız bir organızasyon izlicez hep birlikte.
İnşallah bu organizasyonda gelenekselleşir artık.biri ilk baharda olsun biri son baharda yörük ve koca yayla offroad oyunları olarak dosod tan böyle bir atılım bekliyoruz bizde elimizden gelen bütün destekleri vermeye hazırız.
yarış öncesi konvoy şeklinde yavaş yavaş etapta 1 tur atılması iyi olur hemde güzel bir görsellik olur.pilot ve co pilot deyişik araçlarda yarışabilse yine farklı bir heyecan olur kanısındayım
yarış öncesi konvoy şeklinde yavaş yavaş etapta 1 tur atılması iyi olur hemde güzel bir görsellik olur.pilot ve co pilot deyişik araçlarda yarışabilse yine farklı bir heyecan olur kanısındayım
Hüseyin selamlar, düşüncen güzel ama 50 aracın yarışa katıldıgını düşüncek olursak etap daha yarış başlamadan agırlaşıcak o yüzden sıkıntı yaşamama açısından yapamayız diye düşünüyorum görüşmek üzere.