Düzce Off-Road Team

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,383

Etiketler
Ynt: Düzce Off-Road Team

pazar günkü etap hazırlıklarından birkaç video benden (ilk defa video yüklüyorum inşallah sorun yaşanmaz)
DOSOD Başkanı Zafer Altınışık ve Grand Cherooke ile ilk denemeler. Fotoları serkan dan bekliyoruz

http://www.dailymotion.com/video/xllann_kcyyla1

beklenen Koca Yayla fotoğrafları

DSC01045 (Kopyala).JPG

DSC01102 (Kopyala).JPG

DSC01112 (Kopyala).JPG

DSC01096 (Kopyala).JPG

DSC01057 (Kopyala).JPG

Program detaylarını bugün yapılacak toplantı sonrası, akşam yada yarın sabah açıklayacağız
bu arada aklınıza gelen sorular olur ise gerek alan gerekse oyun ile ilgili cevaplaya biliriz

Serkan bey merhaba,

Başı da sonu da çokk güzel fotograflarla süslü anlatımınıza bittim..hele sondakilere..allahtan biraz sonra yemege gidecegim.. ... ;D ;D

Zafer Başkana selamlar..arabası şimdiden gönüllerin şampiyonu...

Bu güzellikleri yaşatmak için çabalarınızı takdirle izliyoruz..Hep böyle kalın.. :smiley:

mdr' Alıntı:
Serkan bey merhaba,

Başı da sonu da çokk güzel fotograflarla süslü anlatımınıza bittim..hele sondakilere..allahtan biraz sonra yemege gidecegim.. ... ;D ;D

Zafer Başkana selamlar..arabası şimdiden gönüllerin şampiyonu...

Bu güzellikleri yaşatmak için çabalarınızı takdirle izliyoruz..Hep böyle kalın.. :smiley:

İsmail Bey Merhabalar;

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum elimden geldiğince olayı renklendiryeme çalıştım ama çok güzel olacak bu etkinlik de
yayla süper bir noktada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR