KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Zafer yinede kendini kurtarmasını bildi. Son sahneyide videoya kaydettim yarın yüklemeye çalışacağım. Aracın çok başarılı ancak sanki daha iyi bir lastiği hak ediyor
Zafer yinede kendini kurtarmasını bildi. Son sahneyide videoya kaydettim yarın yüklemeye çalışacağım. Aracın çok başarılı ancak sanki daha iyi bir lastiği hak ediyor
Tamam şamil abi onuda yükle yarışa kimse gelmesin evet abi haklısın lastik konusunda bende aynı fikirdeyim eğer satmaz isem silverston alıcam bu sezon için gereksiz yere gaz basmak durumunda kalıyorum.
Tamam şamil abi onuda yükle yarışa kimse gelmesin evet abi haklısın lastik konusunda bende aynı fikirdeyim eğer satmaz isem silverston alıcam bu sezon için gereksiz yere gaz basmak durumunda kalıyorum.
Zafer senin de olurunu aldığımıza göre videoyu yükleyebiliriz. bunu seyredenler yarışa girmek için sıra kavgası yapacak ;D . Muhtarın "akrep" diye tanımladığı çekiş sistemi hakkında bilgisi olan var mı ??? Silverstone ağır çamur için en doğru tercih olmalı, tabi ki asfalt performansından götüreceklerini bilerek
Zafer senin de olurunu aldığımıza göre videoyu yükleyebiliriz. bunu seyredenler yarışa girmek için sıra kavgası yapacak ;D . Muhtarın "akrep" diye tanımladığı çekiş sistemi hakkında bilgisi olan var mı ??? Silverstone ağır çamur için en doğru tercih olmalı, tabi ki asfalt performansından götüreceklerini bilerek
Abicim valla ben bile anlamadım muhtarın akrep konusunu ama heralde traktör sisteminden bahsediyor bildiğim kadarıyla 4x4 traktörü birkaçtane var heralde onunla ilğili birşey anlatmak istedi ama benim arcımda LSD kilit var akrep yok ;D
OOOOOFFFFFFFFFFFF OOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF
aracımda bir sorun var ve kimse çözemiyor,
2 gündür serviste....
motorda sorun yok, turboda sorun yok, şanzumanda sorun yok ama araç gitmiyooooooorrrr.
OOOOOFFFFFFFFFFFF OOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF
aracımda bir sorun var ve kimse çözemiyor,
2 gündür serviste....
motorda sorun yok, turboda sorun yok, şanzumanda sorun yok ama araç gitmiyooooooorrrr.
yok yok ben onu mutlaka yetiştiririm. hiç kaçırırmıyım bu keyfi. sabah aradım servisi, yakıt pompasının üzerindeki sviç arıza gösteriyormuş. Ereğliden getirtip deneyecekler. o da olmazsa daha 1 hafta var. deneyip görecez
yok yok ben onu mutlaka yetiştiririm. hiç kaçırırmıyım bu keyfi. sabah aradım servisi, yakıt pompasının üzerindeki sviç arıza gösteriyormuş. Ereğliden getirtip deneyecekler. o da olmazsa daha 1 hafta var. deneyip görecez
Değerli Arkadaşlar Program içeriği aşağıdaki gibidir.
Düzce Beyköy Belediyesi Koca Yayla Kamp ve Off-Road Oyunları Etkinliği 21-22-23 /EKİM/2011
DİVAN MOBİLYA VE POWER VİNÇ KATKILARIYLA
21 Ekim 2011 Organizasyona erken katılmak isteyen misafirlerimiz için kamp başlangıcı
22 Ekim Cumartesi:
11.00 de Düzce Beyköy Belediyesi önü toplanma
12.00 de Belediye önünden hareket ederek yolumuz üzerinde bulunan Samandere Şelalesi gezisi ve Koca Yaylaya ulaşım ortalama varış saati Şelale gezisi dahil 14.30
(Düzce merkezden 30 km mesafede)
Yaylaya varış ve Serbest Zaman
15.00 itibariyle yarış kayıtlarının açılması
18.00 de Gece etabı ilk araç startı
23 Ekim Pazar
10.30 Gündüz yarışları için ilk araç startı.
Yarış Sonu Ödül Töreni
17.00 de Program sonu vedalaşma
Sizlerle birlikte Alınan ortak karar doğrultusunda
30 TL araç başı giriş ücreti alınacak
Yarışa katılacak araçlardan ücret alınmayacak
Alanda Bay Bayan Seyyar tuvaletler bulundurulacaktır (Alanı beğenirseniz seneye kalıcı tuvaletler için alan yapılacaktır.)
Yaylada 2 noktada kaynak suyu ve çeşmeleri mevcuttur
Market ve benzeri ihtiyaçlar için stand açılacaktır.
Diğer Konular için
Serkan Tut 0 532 440 81 81 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu İl Temsilcisi
Zafer Altınışık 0 532 652 37 12 Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulüp Başkanı
arkadaşlar etap çalışmaları için Yaylaya çıktık ki heryer bembeyaz süper di ama etapta çalışma yaptık ama 1 haftadır yağan yağmur
zemini çok ağırlaştırmış o yüzden ön bir çalışma yaptık çoğu yeri iptal ettik araçlar çok zorlandı ama sıkıntı yok hava ve zemin iyi olursa
1 etabı kullanıcaz olmaz ise 2. etap da hazır ama hava hafta sonu açık olacakmış sorun yok eğlence tam gaz devam