Düzce - Sinekli Yaylası ve Uğur Suyu'nda Hafif Bir Gezi (22 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,797
Ynt: Düzce - Sinekli Yaylası ve Uğur Suyu'nda Hafif Bir Gezi (22 Mayıs 2011)

Sinekli yaylası çok beğendiğim bir yerdir.
Güzel bir gezi olmuş. Beraber Düzce ve Bolu olarak bir organizasyon yapmalım bu aralar.
Zafer'e ve diğer arkadaşlara selamlar...

Gezinin en güzel karesi, üstünde ATV taşıyan RRC bence

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Sinekli yaylası çok beğendiğim bir yerdir.
Güzel bir gezi olmuş. Beraber Düzce ve Bolu olarak bir organizasyon yapmalım bu aralar.
Zafer'e ve diğer arkadaşlara selamlar...

Gezinin en güzel karesi, üstünde ATV taşıyan RRC bence

Çok iyi olur. sizin yer ve zaman önerinizi bekliyorum. bu arada sizin Boloff internet sayfanız da pek aktif değil sanırım. bizim Dosod gibi :smiley:
en kısa zamanda görüşmek üzere, selamlar

keyfili bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler bu keyfili gezinin fotoğraflarının devamını bekliyoruz :D

mahirisa' Alıntı:
Çok iyi olur. sizin yer ve zaman önerinizi bekliyorum. bu arada sizin Boloff internet sayfanız da pek aktif değil sanırım. bizim Dosod gibi :smiley:
en kısa zamanda görüşmek üzere, selamlar

Sitenin kodlamasını yapıyorum.
Bir iki hafta içerisinde aktif bir hale getirecem inşallah.
Ondan sonra sizinkini de aktif yaparız :D

darktreys' Alıntı:
Selam , navarada nasıl bir yükseltme var

merhaba,
tam detayını bilemiyorum (biliyorum çok ayıp kullandığım aracın özelliklerini bilmemek :( ). aldığımda yükseltilmişti. bildiğim kadarıyla arkalar makastan, önler ise salıncaklara ilave parça ile yükseltilmiş

birkaç fotoğrafta ben ekliyim dedim..:smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF6243.jpg

DSCF6245.jpg

DSCF6248.jpg

DSCF6252.jpg

DSCF6258.jpg

ykp81' Alıntı:
birkaç fotoğrafta ben ekliyim dedim..:smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Eymenin fotlarını da ekler misin

çok güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.
hafif bir gezi demişsiniz ama pekte hafif gözükmüyor. :D

guzel bir gezi olmus fotolari paylastiginiz icin tesekkur ederiz, pek de hafif olmamis cidden...

merhaba arkadaşlar çok güzel etkinlik olmuş emeğinize sağlık özellikle gezdiğiniz yerler muhteşem.

güzel gezi olmuş...paylaşım için teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri