Eczacıdan 92 Defender 110 2.5 Dizel Pick-up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umity412 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,519

umity412

her şeyin başı sağlık...
Yer
ovacık-karabük
eczacıdan nakit sıkışıklığı nedeniyle mart2011 de toplanmış ve şubat2012de motoru yenilenmiş tertemiz land rover defender 110 2.5 dizel pick up satılıktır. araç ovacık karabüktedir. merkezi kilit, hidrolik direksiyon, disk frenler, brittpart 9500 çekici vinç, usb çıkışlı teyp, 1+1 ses sistemi, soldan şnorkel mevcuttur. video eklemeye çalışacağım ama dilerim yapabilirim. fiyat 17.000 TL dir. takas mümkün değildir. nakite sıkıştığım için satıyorum. ilgilenenlere duyurulur.

Ecz. Ümit YENİCE
0532 678 75 67
0370 877 11 11

IMG_20111020_170405.jpg

IMG_20111020_170500.jpg

IMG_20111020_170727.jpg

IMG_20111020_170816.jpg

Etiketler

Ynt: Eczacıdan 92 Defender 110 2.5 Dizel Pick-up

bu arada arkadan foto koymamışım videolarda görünüyor arka kapıda stepne tutucu ve stepne mevcuttur. istediğim fiyat değerinin çok altındadır. ben aracını abartan biri değilim. sanırım defenderların genelinde yaşanan bir sorun ama elektrik tesisatıyla ilgili daima sorun yaşadım. hala elden geçiyor. güzel toplanmış olduğu için aldım, kış boyu eczanede işler iyi gitmediğinden nakite sıkıştım. 15 marttaki çekimin arkasının yazılmasını istemiyorum. sıkışmamın bir diğer nedenidir aracımın motorunu yakmıştım, 4000 lira masraf edip mkeden çıkma sıfır ama beklemiş sandık motor aldım taktırdım. şu anda saat gibi çalışıyor. geçen gün kara saplandığım için çekilirken el frenini indirmeyi unutmuşum, balatalar yandı ama balataları da bu hafta kendim yenileyeceğim. gezenbilir ailesinde çok tanınan biri olduğum söylenemez belki ama karabükte çok kişi aracımı görmüştür, ovacıkta herkes beni tanır. bu fiyata satılıyorsa kesin bir sorun vardır mantığıyla yaklaşmamanızı dilerim. dediğim gibi ben aracımın sadece güzel yanlarını anlatacak, abartacak biri değilim. araziye girmemiş bir arac satmıyorum, araziye girdiği halde kaya gibi duran bir araç satıyorum. ilgilenenlerle de olumlu olumsuz her yönünü konuşmaya açığım. daha kolay nakite çevirebileceğim takaslara da açığım. dilerim ilgilenenlere samimiyetimi aktarabiliyorumdur.

Ecz. Ümit YENİCE

Hayırlı satışlar sevgili meslektaşım.Ben de eczacıyım ve yaşadığım darboğaz sebebiyle ben de aracımı satıp daha ucuz bir araç almaya çalışıyorum.Umarım en yakın zamanda sıkıntıları son bulur.Maalesef sektörde gelinen nokta budur...

rahat zamanlar gibi zor zamanlar da bizler için. dilerim kısa zamanda atlatır daha rahat günler görürüz. sizin adınıza da üzüldüm. ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

kalorifer motoru da sıfırı ile değiştirildi. yalnızca el freni balataları sorunu kaldı. onları da en kısa sürede yenileyeceğim. en kısa zamanda yeni ve daha detaylı fotografları da yükleyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri