Edirne - Uzunköprü - Karayayla

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan colakoglu22 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,452

colakoglu22

colakoglu22
Yer
Uzunköprü
Köyüme ziyarete gitiitm ve tek başıma yürüdüm...

31012010020.jpg

31012010021.jpg

30012010012.jpg

30012010013.jpg

Etiketler

Ynt: Edirne - Uzunköprü - Karayayla

Fotoları gördüğünüz yer EDİRNE nin Uzunköprü ilçesine 9 km uzaklıkta Meriç İlçe yolu üzerinde kendi halinde 50-60 hanelik gençlerin hemen hemen hepsi göç etmiş küçük bir köy.Yürüdüğüm yer çok uzun bi parkur değil. Köyün hemen üzerinden başlayıp keyfini çıkara çıkara yaklaşık 2-3 saatte tamamladım diyebilirim.Ayrıca fotolarda görünen baraj gölü köye ait ve sulama amaçlıdır.Köyün web adresi: www.karayayla.com
Fotolara baktığınız için ve ilgileriniz için teşekkürler...

Sayın akt; Çok büyük bir alana sahip değil ama barajın arka taraflarında dere tepe var tabiki.Off road'tan anlamadığım için uygunmudur bilemiyorum.Siz değerlendirin.

off road için uygun bir yer değilmiş gibi gözüküyor ama yinede yapılacak yer vardır mutlaka detaylı incelemek lazım :D

-Sayın MRT22 ; Meriç tarafında daha güzel yerler vardır mutlaka.Hemşerim resimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz.
-Sayın 2fast4u ;Resimlerime baktığınız için teşekkür ederim.
-Sayın akt ; Resimlerden ve ayrıca Google earth'tan inceleyebilir uygunluğuna siz karar verebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.

bu arada benim annemde mericin hasırcıarnavut köyündendir arada edirnenin altını üstüne getiriyorum :smiley:

akt' Alıntı:
bu arada benim annemde mericin hasırcıarnavut köyündendir arada edirnenin altını üstüne getiriyorum :smiley:
burada yabancılık cekmeyecegız galıba arkadaşlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.