Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu
Ellerinize saglik Burak bey herkezi imrendirecek karavan ve anneye sahip güzel bir gezi rota
sı olmuş. Motosiklet tutkunu ve kullanicisi olarak gezinizi keyfle okudum tam anlamıyla emekli olduğumda bende karavan sahibi olmak istiyorum aldığımda tecrubelerinizden istifade etmek isterim
Bir süredir yazamadım kusuruma bakmayın.Çok yoğun bir iş temposunda çalışmaktayız ama kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım.Güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Annem bu sefer ya sen beni kandırdırdın birşey aldırmadın kendine neler almışsın diye sitem ediyor bi de objektifin fiyatını duyunca ooo Burak bey ben ıncık boncuk alıyorum bir euro bes euro sen birşey almışsın maşallah yüzlerce euro diyip soluğu campingin süpermarketinde alıyor.Artık bişi diyemiyorum
Campinglerde motorla yaptığım geziler dahil hep caravanları incelemişimdir.Bu mercedes caravanlar hep çok
hoşuma gitmiştir.Sanki bir yaşanmışlığı ruhu varmış gibi geliyor bana nedense.Bunlardan otomotik viteslisine
Hitlerin Kartalyuvası denen yazlık evine giderken dolmuş olarak binmiştir.İnanılmaz bir performansla yokuş çıkıyordu
keşke bulsak bir tane karavana dönüştürsek diye içimden geçmişti o zamanlar.
Ben karavan yapınca çevremdeki çoğu motorcu arkadaşım karavan için araştırma yapmaya başladı.
Bir kısmı bu araçlardan buldu ama küçük diye vazgeçti nedense biz millet olarak hep bir büyüklük
peşindeyiz.Ama burada adam aracın şehir içinde küçüklük avantajını kullanıp campingde de salon
salomanje şekilde ek bir çadırla karavanı kullanıyor.
Bu ilginç boyalı karavanları Avrupada her camping de görüyorum.Gençler kiralıyorlarmış İngiltere den ve Avrupaya gezmeye geliyorlar.Tam hippi gençliği gitarlar rastalı saçlar ama çok eylenceliler.
Goldwingerr' Alıntı:
Campinglerde motorla yaptığım geziler dahil hep caravanları incelemişimdir.Bu mercedes caravanlar hep çok
hoşuma gitmiştir.Sanki bir yaşanmışlığı ruhu varmış gibi geliyor bana nedense.Bunlardan otomotik viteslisine
Hitlerin Kartalyuvası denen yazlık evine giderken dolmuş olarak binmiştir.İnanılmaz bir performansla yokuş çıkıyordu
keşke bulsak bir tane karavana dönüştürsek diye içimden geçmişti o zamanlar.
Campingde dinlendikten sonra hava kararmasına yakın tekrar indik Cenevreye.İlk durak ünlü çiçek saat.
Bu saat dünyanın en büyük çiçekten yapılmış saatiymiş.Yılda 4 kere yeniden yapılıyormuş.Annemin resmini çekerken anne senin güzelliğin çiçekleri gölgede bıraktı dedim pek bir sevindi.Latte ısmarladı bana