Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,170
Ynt: Ege Bölgesi Buluşması-İnciraltı (6 Mart 2010)

güzel bir etkinlik olmuş. yeni etkiliklerin yapılması dilıeğimle. sn; kalkancı haber verdi.fakat çalıştığım için katılamadım. umarım bir sonrakine olur. her şey gönlünüzce olsun...salih güranç. ..

Etiketler

salih 35' Alıntı:
güzel bir etkinlik olmuş. yeni etkiliklerin yapılması dilıeğimle. sn; kalkancı haber verdi.fakat çalıştığım için katılamadım. umarım bir sonrakine olur. her şey gönlünüzce olsun...salih güranç. ..
Salih bey etkinlik 6 Mart'ta yapıldı. Ben de size bundan önce mesaj gönderdim. Bu gün 10 Nisan...Cevap vermek için biraz geç değil mi?

sn kalkancı biraz geç oldu.ama her insan yaşam mücadelesi veriyor ve herkesin kendine ait sorumlulukları var ,önce yaşamak için ayakta kalmalıyız .biz olmassak çevremizdekiler olamaz. katılmak isterdim fakat pazar bazı haftalar pazar günüde çalıştığım için katılamadım. 25 nisanda da çalışıyorum.işim gereği.fırsat bulunca sohbetlerinize katılmak isterim. Sn Mehmet baydemir ile telefonlaştık fakat görüşmek kısmet olmadı. çalışma saatlerim uzun olduğu için. her şey gönlünüzce olsun....nice toplantılara.....

salih 35' Alıntı:
sn kalkancı biraz geç oldu.ama her insan yaşam mücadelesi veriyor ve herkesin kendine ait sorumlulukları var ,önce yaşamak için ayakta kalmalıyız .biz olmassak çevremizdekiler olamaz. katılmak isterdim fakat pazar bazı haftalar pazar günüde çalıştığım için katılamadım. 25 nisanda da çalışıyorum.işim gereği.fırsat bulunca sohbetlerinize katılmak isterim. Sn Mehmet baydemir ile telefonlaştık fakat görüşmek kısmet olmadı. çalışma saatlerim uzun olduğu için. her şey gönlünüzce olsun....nice toplantılara.....
Salih bey benim sitemim sizin toplantıya gelmemenize değil, cevap bile vermemenize! Yoksa insanların verdiği yaşam mücadelesinin ne anlama geldiğini iyi bilen bir insanım. Keşke bu mesajıma cevap vermek için gösterdiğiniz özeni daha önceki davetimiz için de gösterseydiniz ve bu yazışmalar hiç olmasaydı. Unutmayın ki bu bir nezaket gereğidir...

Merhaba Murat bey, Kusura bakmayin gec cevap verdim. Son zamanlarda bana cevap veridi diye mail gelmiyor. Problem nerde var bilmiyorum ve cözemedimde.Izmiri fazla tanimiyorum ama merkezde Tarihi yerleri gezmek icin.Tesekkürler.

O zaman Konak en uygunu. Karavanınız park etmek için ise Konak Pier yanında ki açık otoparkı kullanabilirsiniz.
Park yeriniz zaten merkezde.
Tam karşınızda İzmir Saat Kulesi ve Konak camii , Tarihi Kemeraltı çarşı girişi , ilerledikçe Hisarönü - Kızlarağası hanı , daha ileride Agora.
Yol üzerinde bulunan Camiler (Hisarönü - Kemeraltı - Salepçioğlu) Daha sonra Fuar ve alsancak.
Konaktan bir otobüs ile Kadifekale (kuş bakışı İzmir)

bir daha ki buluşmaya yeni karavan sahibi olarak kesinlikle karavanımla katılmayı isterim sanırım urla kampıda geçti ...

Urla kampı da geçti ne yazık ki.?
2011 de tekrarlarız mutlaka.

28 Kasımda Bornova - Kavaklıdere de kamp atacağız büyük ihtimalle. Kesin değil ama.
Programını Takvimden takip edebilirsiniz.

urla kampını bir daha ki sefere kaçırmak istemem ... urla her zaman yaşamak istediğim yer .... müthiş bir ambiansı ve gizemi var

Arkadaşlar İstanbul grubunun geleneksel hale getirmeye çalıştığı "Maltepe sahil yolu toplantısını" biz de "Geleneksel İzmir buluşması" olarak sürdüreli mi ne dersiniz? 6 Mart'ta yaptığımız bu toplantıyı Nisan ayına kaydırarak Yine İzmir'de gerçekleştirelim ve yapacağımız etkinlikleri bu toplantıda planlayalım diye düşünüyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet bey düşüncenize katılıyor, Biz egeli karavancılar olarak senede bir kez dahi olsa biraraya gelip, hem birbirimizi daha iyi tanımak hemde yıl içindeki gezilerimizi canlı paylaşmak adına çok iyi olacağına inanıyorum. Şimdiden ortaklaşa bir tarih ve yer belirlemesi ile başlayabiliriz diyebilirim. Saygılarımla..

Şeref

Haşmet bey merhaba .Bende Sizin bu güzel organizasyonunuza katılıyorum.Sayın Şeref bey de katılıyor.Umarım diğer tüm kamp karavancı doztlarımızıda tanıma fırsatı buluruz.Yapabileceğim bir hizmet var ise hazırım.Bilgilerinize.SEVGİ ve SAYGILAR.

Nisan 2011 .?
Epey uzak bir tarih.
Karavanların park sorunu yaşamaması için mart 2010 da yapıldığı gibi yine İnciraltını öneriyorum.
Konuyu soğutmayalım.

BIz de yapilacak toplantilara katilmaya her zaman istekliyiz. Ovacik kampimizdan hepinize selamlar.

Yücel, Ovacık kampınızın fotograf'larını çok merak ediyorum. Biran önce yükle...Saygılar..

Şeref

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler