Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,909
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

Buluşma Fotoğraflarınızı bekliyoruz.
Tabii kahvaltı sofrasını da es geçmeyin.
:smiley:
İnciraltı Kent Ormanında kahvaltı sofranızı rahat rahat kurabilirsiniz.
Çaylar şirketten pardon karavan mutfağından.
İyi Etkinlikler arkadaşlar.

Etiketler

Arkadaşlar bu hafta sonu hava ve ortam uygun olmasına rağmen ben uygun değilim :mad: :mad: :mad:. Bu nedenle istemeyerek de olsa sizlere katılamıyorum. Bir başka toplantıda buluşmak dileğiyle...

Diğer arkadaşların da katılım konusundaki fikirlerini bekliyoruz.

Sayın Haşmet Kalkancı,üzülmeyin havalar biraz düzelsin,yine birşeyler ayarlarız.Olmazsa Denizli ne kadar yol,toplanır biz geliriz. Gönüller bir olsun.

Arkadaşlar,İzmirden gelenlere bir çağrım var;bence yürüyüş gurubuyla tanışmak için biraz erken gelin.Ben saat 08 15 de Üçkuyular SHELL benzin istasyonunda bekleyeceğim. Bu arada telefonumu da yazıyorum, 0 536 957 48 76, gerekli olabilir.Selamlar.

Pardon eksik oldu,Saim Bey ile Şeref Bey için de geçerli bu çağrı.

Bizim durumumuz da kesin belli oldu.
Sabah saatlerinde yetişmemiz zor olacak. İzmir'e arabasız geleceğim. Cumartesi öğleden sonra saatlerinde İnciraltı'da olabiliriz. Sizler normal planını uygulayın. Öğleden sonra oralarda olursanız yanınıza uğrarız. Mehmet Ağabey'in telefonu bende var arar size ulaşırım geldiğimizde.
Selamlar,

Cumartesı gunu 8.15 de Uckuyular shell benzınlıkte bulusma noktasında olmayı ve daha sonra Murat beylerın etkınlıgıne de katılmak ıstıyorum. Aynı durum pazar gunu ıcın de gecerlı . Her ıkı gun ıcın de etkınlıge katılmayı dusunuyorum.
katılımda bulunmak ısteyen arkadaslarım ıcın, lazım olursa Tlf: 0532 303 52 04
Haydı dostlar bıraz hareketlenelım. :D

Pardon, Şimdi Mehmet Ağabey aradı. Buluşma sonrası İnciraltı teklifinden vazgeçilmiş. Sadece yürüyüş etkinliğine katılınacakmış. Yani son karar böyleymiş. Bu durumda biz katılamıyoruz.
Selamlar, İnşallah birgün biryerlerde buluşabiliriz sizlerle.

Arkadaşlar, benim İnciraltı dememdeki sebeb, uzaktan gelecek olan arkadaşlarımızında bize katılımları gec saattede olsa gerçekleşecekti.
Ve karavancılar olarak buluşup,tanışıp ve sohbetimizi yapacaktık.İlk buluşmamızın bir yürüyüş etkinliği içerisinde ve erken saatte olması bence yalnış..Dışarıdan gelecek arkadaşların bu etkinliğe katılamayacağı anlamına gelmektedir.
Çünkü onların bu yürüyüş yorgunluğunun ardından tekrar geri dönüşleri ızdırap olur. Buda buluşma ve tanışmayı (kişi) olarak azaltır.Oysa biz çoklu bir buluşmayı planlıyorduk. Herpinizin görüş ve düşüncelerine saygı gösteriyor,Çoklu bir karavancılar buluşmasında görüşmek üzere diyorum. Sevgi ve saygılarımla.

Şeref

Değerli Ege karavancıları ve gezenbilir ailesi sevgi ve saygılar dileyerek ben 21 şubatda yapılacak yürüyüş ve sucuk tanışma partisine katılmaya karar vermiştim.Sayın Murat ÖZ beyin daveti her gezenbiir ailesi için di .Malum ben ayrıca dükkan işlettiğim için hafta içi katılamadığımdn pazar günü etkinliğin ana aktivasyonuna katılabilirimSağolsun Mehmet ağbi bugün tel açtı.Ancak cumartesi günü gelmem çok çok zor .Br ilk olsun,sonrasında başka başka buluşmalar gerçekleştirebiiriz.Ben ayrıca ege karavancıları ile tanşma ve buluşma için yapılacak bir ativasyon için varım.Sadece hafta sonu pazar günü serbest luyorum.Oda önceden belirlenecek tarih lerde uygun olursa.Sizlerle görüşmek ve tanışmak benim için bir onur ve zenginlikir.Tecrübe ve deneimlere ihtiyacım var. Şimdilik sizler buluşmayı ertelediniz galiba .Ben burada sayın sami bey ve mehmet ağbiden yeni bir buluşma organizasyonu ayarlamalarını rica edeceğim. İlgilenilip uygun bir tarih ayarlanılırsa bence katılım çok olur.Selamlar .esen kalın.

Bu ılk olsun demıstık. sanıyorum herkes cok gayret gostermıstır. Oysa baslangıcta ne kadar heveslenmıs ve heyecanlanmıstık . Goruluyor kı ne kadar cabalasakta yaşamımız her aklımıza gelenı her zaman yapabılmemıze ımkan vermıyor. Mutlaka tum arkadaslarımızın elınden gelen gayretı gostermıs olduguna canı yurekten ınanıyorum. Yıne de halen umudumu saklayıp bır kısı dahı olsa katılım olabılır umudumu surduruyorum. Şu anda ben Saım bey ve ıkıncı gun katılımı ıle metın beyın katılabılecegı gorulmekte :( . Saglık olsun. :(

Biz saat açısından yetişirdik. Zira Mehmet abi bizi götürmeyi teklif etti. Ama İnciraltında buluşup çay içmek ayrı, Doğada yürüyüş yapmak ayrı şey. Eşimi kandıramadım yürüyüşe katılmak için :( Haftaiçi çok yorulduğunu dinlenmek istediğini söyledi. Yalnız katılmak da istemediğim için bu etkinlik kaldı. Ben zaten bu haftasonu bu etkinlik için İzmir'e geliyordum bundan da vazgeçtik. Eşim buraya gelecek. Sağlık olsun hiç önemli değil. 1. Cemre yarın düşüyor. Daha önümüzde uzun bir bahar ve yaz ayları var.
Ancak,
Bence bu tip şeylerde herkese uygun olabilecek saatten çok, herkesin ulaşabileceği ve rahatça kullanabileceği yerler seçilmeli. Yani işin temelinde kamp alanı rahatça, katılmak isteyen herkes tarafından ulaşılabilecek şekilde seçilseydi, zaten biz Cumartesi kamp yapmaya gidecek, Belki diğer abilerimiz de karavanlarıyla kampa katılacak. Cumartesi veya Pazar günü isteyenler görüşmeye kamp alanına doğrudan gelecek ve çaylar da orada içilecekti. Yoksa zaman çok önemli değil. Çünkü siz sabah buluşursunuz gelenler gün içinde gelip size yine katılabilir. Özellikle de kamp yapıyorsanız zorunlu durumlarda gece geç saatlere kadar yeni katılımlar olabilir. Tabii bu söylediğim sadece bundan sonraki etkinlikler veya buluşmalar için bir temenni sadece, bir eleştri olarak algılanmasın. Çünkü bu etkinliği düşünen kişiler için karavancıların veya benim gibi Arabalı kampçıların katılmak isteyeceğini düşünmediler. Yani etkinlik duyurusundan da, duyurunun açıldığı yerlerden de Hedef kitlenin yürüyüşçüler ve off-roadcılar olduğu anlaşılıyor. Bu yüzden eleştirmiyor sadece diliyorum ki 23 Nisan etkinliğinde böyle olumsuzluklar olmasın. Karavanların çıkamayacağı yer seçilmesi, Çadır kurulamayacak zemin seçilmesi gibi bazılarını çaresiz bırakacak konulara dikkat edilmeli.

Selamlar,

Arkadaşlar daha mevsim için çok erken, karavanı olmayan ya da hazır olmayanlar nedeniyle kapsamlı etkinlikleri daha sonraya bırakıp daha basit sohbet tarzı etkinliklere yönelmek daha mantıklı. Bu durumda da katılabilen katılır çok dert değil. Nasıl olsa bu havamız oldukça daha çok birlik oluruz. Hem havalar ısınmaya başladıkça İstanbul ve benzeri yerlerde yaşayan dostlarımız da buralara gelmeye başlarlar, etkinliklerimiz daha kapsamlı ve geniş katılımlı olabilir...

Kısaca ;
Kamp yeri seçimi geçen sene aynı noktada aynı tarihler de Sucuk Partisi vermiş olmamızdan kaynaklanıyor arkadaşlar.

Sizlere 27-28 Mart 2010 günleri Urla Barbaros Köyünde Atilla Ece ağabeyimin ağaçlandırma çalışmaları yaptığı kamp yapmayı öneriyorum.
Arazi hem araç yoluna 100 metre mesafede hemde içilebiir su kaynağı (İZSU çeşmesi) var.

Bu tarihe kadar Atilla ağabey ile temas kurup onunda bu kampa katılması için istekte bulunacağım.
Bu kamp yeri ile ilgili görüntülere ait fotoğraflar limit aşımına kurban gitmiş.
:(

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14478.0
:(

Evet ,
Yeni kamp teklifim ;

27 - 28 Mart 2010 ,
Urla Barbaros Köy (Barbaros Köy ile Birgi köy arasında kalan bir saha)

Buluşma Noktası :
27 Mart Cumartesi Saat 10:00
Üçkuyulardan ileride kalan Migros Otoparkı
(Hem geniş, hemde gelen giden sayısı daha az olan bir bölge)

Arkadaşlar,toplanacağımız yer İnciraltı Özdilek olacaktı,ama Kent Ormanı oradan çok uzak değil,Balçova Barajı da aynı şekilde.Özdilekte akşama kadar vakit geçirmeyeceğiz herhalde.Şeref Bey ilk biraraya gelişimiz olacaktı, Üçkuyulara Mordoğandan gelişinizin hiç de zor olmayacağını siz de biliyorsunuz, arabadan indiğiniz noktada ben bekliyor olacağım.Metin Bey Karşıyakada,dükkanı var,cumartesi gelemiyor,Saim Bey ile de telefonla görüştük, son kararını bugün belirtecekti. Mehmet Abi ile de gece yaptığımız iki telefon görüşmesinde Pazar günü de birşeyler yapabilir miyiz diye konuştuk Son durum bu;düşünceleriniz ne olur acaba.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,734
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR