<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 'egeli' 2012</b><br />
<br />
İyi geceler, Egeli çifti.Hoş bulduk, Uzun yıllar sağlıklı ,sıhhatli kalmanızı diliyorum,en sıkı takipçiniz olarak . Karavancılığın hakkını veren ender insanlardansınız.Bu kadar evden uzak yaşamak herkesin başarabileceği bir şey değil.Bende düşünüyorum , ama şu an bakıyoruz sadece .Alsakta ancak sınırlı geziler yapabilir bir kaç yıl,ancak evde hiç çocuğumuz kalmazsa sizler gibi özgürce gezebiliriz inşallah.Ama emekli olunca şunu yaparım ,bunu yaparım gibi isteklerimizi hemen gerçekleştiremiyoruz malesef .Aslında çanakkaleden gitmeden, bende buyurun bize de uğrayın demeyi çok arzu ettim ama hiç tanışmadığımız için çekindim doğrusu.Özellikle çanakkalede konakladığınızda kaldığınız bir pazar yeri vardı ya,hani sabah pazarcıların sesleriyle uyandığınız,işte orası için sizi uyarmayı çok istedim orası hiç güvenli bir yer değil.Akşamları orda gece çok içki,diğer madde kullananlar ,orda sabahlıyor.Bu yaz bir genç kızı öldürmüşler orada,çok üzülmüştük bizde.Bizde akşam üzeri köpeğimizi orda gezdiriyoruz.Oraya çok yakın otuyoruz,köpeğimiz bulut ,illa oraya gitmek istiyor ,bizde çekinerek giriyoruz, karanlık olduğunda.Pazarın girişinin karşısındaki sokakta geniş alanlar var orası yada yukarıda esenler semtinin başlangıcında kapalı yüzme havuzunun oralar daha güvenli oralarda kalabilirsiniz.Birde köpeğimizle çok yere gidemiyoruz,oda engel bir çok şey yapmamıza şu an. Bende (zeliha) sizi burdanda olsa tanığıma çok memnun oldum .Çanakkaleden geçerken de mutlaka tanışmak isteriz,bekleriz. Bir kaç yıla ,allah izin verirse karavanlı gezilerimizde bir çok yerde karşılaşmayı umuyorum .Yazılarınız rehber olacak bizlere... iyi geceler.</div>