'egeli' 2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 367
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 142,927
Ynt: 'egeli' 2014

İyi geziler hocam.ben de İzmir bergamadayim.döndüğünüzde hem tanışmak hem de karavan sahibi olmak isteyen biri olarak karavaninizi incelemek tecrübelerinizi duymak isterim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
2014

ata_yasmak' Alıntı:
İyi geziler hocam.ben de İzmir bergamadayim.döndüğünüzde hem tanışmak hem de karavan sahibi olmak isteyen biri olarak karavaninizi incelemek tecrübelerinizi duymak isterim

Teşekkürler, Sn. ata_yasmak.. Görüşmek üzere...

Germir, bir vadi içinde kurulmuş.. Çok sayıdaki kilise ve ahşap konaklar bakımsız.. Yıkılarak yerlerine derme- çatma evler yapılmış.. Pek iç açıcı bir görünüm yok...

DSC02670.JPG

DSC02664.JPG

DSC02666.JPG

DSC02659.JPG

Ekli dosyalar

• DSC02657.JPG
    DSC02657.JPG
    106.4 KB · Görüntüleme: 95

Teşekkür ederiz. Sizin bu gezi yazılarınızı kitap halinde basmak gerekir .Türkçe bu denli ayrıntılı bilgi ben hiç görmedim. Gittiğim yerleri bile okurken hiç görmemişim hissi ile tekrar okuyorum.

Bende Yozgat Belediyesi gibi Mis Dönerin koordinatlarını veriyim : 39.752980, 37.013275

buralpdi' Alıntı:
Sivas'a girecekseniz Mis'den döner, Kirli Ahmet'ten köfte yemeden geçmeyin Yavuz ağbi :D

Sivas'ı geçtik, Levent Bey.. Ama dönüşte tavsiyenizi yerine getireceğiz... Teşekkürler...

bartek' Alıntı:
Teşekkür ederiz. Sizin bu gezi yazılarınızı kitap halinde basmak gerekir .Türkçe bu denli ayrıntılı bilgi ben hiç görmedim. Gittiğim yerleri bile okurken hiç görmemişim hissi ile tekrar okuyorum.

Bize zaman ayırdığınız için biz teşekkür ederiz, Sn. bartek...

Sevgili Ülker abla, Yavuz abi,
Sayenizde yeni rota bilgileri ediniyoruz ve tuttuğumuz notlar gelişerek artıyor, teşekkür ederiz.
Sağlıklı, huzurlu, mutlu, gönlünüze göre nice gezileriniz olsun inşallah.
Selamlar, sevgiler.

Sağolasın, Mehmet kardeşim...
Bir yerlerde gene beraber olmak dileğiyle... sevgiler..

Sivas'ın yollarına...
Çıkalım dağlarına....

Sivas'tayız.. Kente girişte yoğun bir kalabalıkla karşılaşınca şaşırdık.. Meğer okulların mezuniyet töreni varmış.. Hangi sokağa girsek, gruplar halinde cüppeli-kepli gençleri gördük.. Heyecan ve sevinç okunuyordu, yüzlerinde.. Dileğimiz; emekleri karşılıksız kalmasın.. İyi birer iş sahibi olsunlar...

Sivas denince, akla gelenler Çifte Minareli Medrese, Gök Medrese, Ulu Cami... Hepsi merkezde, birbirine yürüyüş mesafesinde...

İlk göze çarpan; Çifte Minare.. 1271 de yapılmış.. Mekan yıkılmış, sadece minarelerin bulunduğu bölüm ayakta kalmış...

DSC02681.JPG

DSC02685.JPG

DSC02687.JPG

DSC02697.JPG

Ekli dosyalar

• DSC02696.JPG
    DSC02696.JPG
    77.1 KB · Görüntüleme: 105

Ulu Cami.. Yapım tarihi 1193.. 1212 de onarım görmüş...

DSC02710.JPG

DSC02711.JPG

DSC02712.JPG

DSC02714.JPG

Ekli dosyalar

• DSC02708.JPG
    DSC02708.JPG
    55 KB · Görüntüleme: 93

Her ne hikmetse, kapalı Gökmedrese.. Fotoğraflamak üzere avlusuna bile girmemize izin vermediler.. ??? ???

DSC02719.JPG

DSC02721.JPG

DSC02723.JPG

DSC02724.JPG

Ekli dosyalar

• DSC02717.JPG
    DSC02717.JPG
    48.8 KB · Görüntüleme: 92

Soma'da hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz..

Sivas'a gelip de Soğuk Çermik'i görmeden geçilmez, değil mi? :D :D Soğuk Çermik, Sivas-Erzincan karayolu üzerinden 7 km. içerde.. Su sıcaklığı 27-28 derece.. İçildiğinde karaciğer, böbrek, safra kesesi rahatsızlıklarına, banyo olarak romatizmal hastalıklar, nefes darlığı, cilt yaralanmaları gibi bir çok rahatsızlığa şifa oluyormuş...

DSC02727.JPG

DSC02726.JPG

DSC02733.JPG

DSC02741.JPG

Ekli dosyalar

• DSC02735.JPG
    DSC02735.JPG
    72.8 KB · Görüntüleme: 76

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR