Ege'li ve Ege'yi Seven Dostların Kamplı Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,771

Etiketler
Ynt: Ege'li ve Ege'yi Seven Dostların Kamplı Buluşma Hazırlığı

Pardon yanlış kelime kullanmışım. Açıklandı yanlış kelime, doğrusu: moderatörümüz tarafından mesajla iletildi.
Yücel, 23 Nisan için geniş katılımlı ve genel bir organizasyon planlama işinden yönetim olarak vazgeçtik. Ege'liler olarak buluşabilirsiniz. Son aşamada belki ufak bir gezi planlayabiliriz ama yer konusunda bir şey söylemek kolay değil şimdiden. Selamlar...

Yine de sonradan uygun çok uzak olmayan gezi yapılırsa oraya gideriz. Tek amacımız kamp yapmak ve dostlarla birlikte olmak. Neresi olduğu çok farketmez bence. Mümkün olduğunca uygun bir yer olsun yeter. Ama yukarıdaki kesine yakın cevap üzerine bekleyip vakit kaybetmeye de gerek yok artık. Bu işi pişirelim, sonradan açıklanacak etkinliğe bakalım. Önerim bu.

yugun' Alıntı:
Yönetim tarafından 23 Nisan'da genel bir etkinlik yapılmayacağı kesin olarak açıklanmış bulunuyor.
Haydi artık bu işi pişirelim :smiley: 23 Nisan'da beraberce güzel bir kamp yapalım. Kamp ateşimizi yakıp şarkılar söyleyelim.
Öncelikle nasıl bir alanda kamp yapalım?
Daha kolay bir etkinlik olması, elektrikle ısınma vb imkanların da olması açısından kamp işletmesi mi seçelim?
Yoksa uygun bir yerde dışarıda mı kamp yapalım?
Konuyla ilgili fikir ve önerilerinizi yazarsanız ortak bir akıl geliştirebiliriz.
Cem'in de dediği gibi Haydiyin gari...
Arkadaşlar urla demircili koyu benim katılımım soru işareti olsa bile ,sizlere önerebileceğim bakir bir yer.İstenirse kendi imkanlarınız veya orada bulunan Adaposs tesisinden wc-elektrik-gibi faydalanma imkanı bulabilirsiniz.[attachment=2]

8222_143250029264_731174264_2365187_1536843_n.jpg

Hımm anladım şimdi.

Madem İzmir yakınlarına bir kamp organizasyonu yok şu an.
İzmir'li ve Ege'li üyelerimize bir seçme şansı verebilmek amacı ile Gezenbilir İzmir olarak Temmuz 2009'de planlamış olduğumuz 23 - 25 Nisan 2010 tarihleri arasında ki kamplı etkinliğimizin linkini paylaşıyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51606.0

Bu kampımıza Karavan tarzı araçlar ile de katılmak mümkündür ama kamp yerine kadar araç ile ulaşma imkanı - elektrik - Kapalı mekan WC imkanları yoktur.

Tamamen Doğal Ortamda bir kamp yapacağız. Duruma ayak uydurabilecek tüm Gezenbilir Ailesi üyelerini aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İzmir dışında ki daha uzak mevkiler de yapılacak kamplara katılabilecek zamanım olmasına rağmen maddi durumlar nedeni ile İzmir yakınlarında kamp atmayı tercih ediyorum Yücel bey.

27 - 28 Mart günleri arasında planlamış olduğum kampımızda görüşmek dileği ile.

Başlangıçta yönetim olarak, geniş kapsamlı hem Ege, hem de diğer bölgelerden arkadaşlarımızın katılabileceği, herkese eşit uzaklıkta bir organizasyon düşünmüştük. Bu sebeple Yücel'in açmış olduğu bu başlığı bir süreliğine askıya almıştım. Ancak takdir edersiniz ki 30-40-50 araçlık bir organizasyon işi ciddi planlama ve sorumluluk gerektiriyor. Arkadaşlarımızdan gelen talepler, tatil süresinin kısıtlı olması, okul çağındaki çocuğu olanların sorunları ve katedilecek mesafenin herkes için görece uzayacak olması bizi vazgeçirme noktasına getirdi. İlle de büyük bir organizasyon olacak diye bireylerin sırtına fazladan sorumluluk yüklemek cazip bir durum değil. Muhtemelen Marmara ve diğer bölgelerde de ufak çaplı geziler düzenlenecektir. Ya da benzer görüş ve gezi tercihlerinde olanlar ortalarda bir yerlerde buluşacaktır. Büyük bir organizasyon düşünüyoruz diyerek Yücel'in bu başlığını bir süreliğine askıya almam bile aramızda yanlış anlaşılmalara sebep oldu. ''Büyük organizasyon düşünüyorsunuz dye biz Ege'liler gezi düzenleyemeyecek miyiz?'' şeklinde düşünenler dahi oldu. Gerçekçi olmakta yarar var. Biz büyük bir organizasyon ve ortak uzaklıkta yer deriz, fazladan külfet ve fazladan kilometre nedeniyle 10 araç gelir, Ege'liler buluşsun dersiniz 20-30 araç gelir. Ya da çok kalabalık olur, başka sorunlar çıkar... Sonradan hesabı da yönetime çıkarılır. Olmaz mı? Beş parmağın beşi de bir değil ki? Gruplarımız kalabalıklaştıkça, her kesimden her kültürde arkadaşlar gelmeye başladıkça sorun çıkması muhtemeldir. Yeterince tecrübe kazanmadan ve bazı kuralları netleştirmeden bu işe soyunmak istemedik. Şimdilik (yönetimdeki diğer arkadaşları konunun dışında tutarak ve bu sıfatı kendi adıma üstlenerek) tecrübesizliğime verin. İsteyen, istediği yerde buluşsun, kırgınlıklara ve yanlış anlamalara sebebiyet vermeyelim. Gönlümüz herkesin birarada sorunsuzca kamp ve gezi yapabilmesinden yana. Belki daha ileriki bir tarihte diyelim...Ege taraflarına şimdilik fazla açılamasam da kalbim sizlerle. Hepimiz için güzel güzel gezip eğlenin. Endee gaynaşıverin gari...

Cem Bey,
Kaç aracın geleceği konusunu hiç düşünmedim. Bu konu hiç önemli değil bence. Önemli olan güzelliklerden herkesin kendi adına keyif alabilmesidir. Bütün bölgedeki illeri toplasanız (Nüfus bakımından) bir İstanbul etmiyor. Bölgesel bir buluşmada 35-40 gibi sayılara ulaşmayı düşünmek hayal olur ki, buna gerek de yok. Hiçbirimiz tek başına kamp yapamayan kişiler değiliz. Daha geçen hafta Cennet'le Bergama'daydık mesela. Kendi adımıza kampımızdan çok keyif aldık.
Siz etkinlik yapacaksınız diye biz buluşamayacak mıyız? bunu kimsenin düşündüğünü zannetmiyorum. Biz hala Ayvalık veya Akhisar bölgesinde bir kamp yönetim tarafından yapılırsa Cennet&Yücel olarak katılırız. Ama hayır vazgeçildiyse (ki bunu söylüyorsunuz) de bu başlık devam etsin ve mayıstan önce bir kamplı buluşma gerçekleşsin.
Ama eğer buluşmaya katılan kişiler arasında kamplı buluşma yapalım fikri artık sabit değilse, o zaman biz bu tarihlere artık kendi bireysel kamplı gezi planımızı oluşturacağız. Mesela Bergama Gezimiz gibi kendimiz bir yere gideceğiz)
Bu yüzden inciraltı buluşmasına katılan veya katılmayan ama kampa katılabilecek, Egeli olan veya olmayan ama Ege'yi seven dostlar. lütfen kamplı buluşma isteyip istemediklerini yazsınlar.
Selamlar,

Tüm dostlara selam ve sevgiler.Doğada ve yıldızların altında bir kamp .Murat kardeşimizin davetine kulak verin ve katılın.Ben kendi adıma cuma akşamından Urla da konaklama düşünüyorum.Daha sonra Urla barbaros kampına katılacağım.Sevgili Sami bey ,Yücel bey,Şeref bey ,Saim bey,Mehmet ağbi ,Haşmet bey bekleriz biz burada olacağız.SAYGILAR.

Metin Ağabey,
Bu kampa katılmayı başından beri çok istediğimiz halde Cennet'in cumartesi ekstra mesaisi çıktığı için katılamıyoruz. Aslında bu haftasonu ben İzmir'e bile gelemiyorum. Malesef. Gelebilseydim en azından pazar uğrardık.
Artık sizden güzel fotoğraflar bekliyoruz. Fotoğraflara bakıp avunacağız. Mutlu Kamplar,

Sağolun varolun .Olsun inşallah bir başka sefere görüşürüz.Gönül hep doğada olmak istiyor fakat yaşam buna müsaade etmiyor.Mutluluklar ve sağlıklı yaşam diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

Öyle tabii, Her zaman istediklerimizi yapamasak da en azından deniyoruz. Hayatın getirdiği sınırlamalar olsa da istek ve irademiz yerinde.
Gönlümüz Urla'da sizlerle.
Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR