Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emc2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,575
Ynt: Eğim Ölçer Nereden Bulabilirim ?

Ejrin' Alıntı:
Niken marka digital ve barometre-altimetre vs ozellikli urunleri dun bir ithalatcida gordum. Piyasa fiyatlarınin altinda ve yurtdisinda bazi sitelerde yazan fiyatların cok az uzerinde..ayricfa piyasada bolca bulunan land meterler.cok uygunlar.
Yurtdisndan siparis ve kargo parasıyla daha fazla maliyet. Turkiyenin her yerine gonderebileceğini iletti.
Sitesi henuz aktif degil ancak yinede bilgi sahibi olunması acisindan
ayrıca hella sisler, port bagajlar-yukseltme kitler-kabinler vs.. ozellikle alman malı olanlar..sonra italyan sonra uzakdoğu benim gözlemim..
urunler oyle hoşki insanın işi gucu bırakıp orda calisasi geliyor.
http://www.bayforeigntrade.com/

(Ali Bey)
tel 216 660 00 00
543 0543 266 33 33

Takip

Etiketler

Ali Bey Merhaba,
Her iki üründe de backlight var mı, 12v girişi mevcut mu?
Araca bağlandıktan sonra kalibrasyon yapılabiliyor mu?
Gezenbilir üyelerine ne kadar indirim yaparsınız?
Diğer ürünler, voltmetre gibi, de satışa sunacak mısınız?

ozgurmodel' Alıntı:
Ali Bey Merhaba,
Her iki üründe de backlight var mı, 12v girişi mevcut mu?
Araca bağlandıktan sonra kalibrasyon yapılabiliyor mu?
Gezenbilir üyelerine ne kadar indirim yaparsınız?
Diğer ürünler, voltmetre gibi, de satışa sunacak mısınız?
ben de aynen bekliyorum bilgileri, hani gg den değil elden alsak zaten belli bir indirimimiz olur mui, extra bir de gezenbilir indirimi olursa tadından yenmez ;D

Arkadaşlar Iphone kullanan var ise uygulamalarda Clinometer olarak aratırlarsa bir çok eğim ölçeri ücretsiz olarak indirebilirler.Farklı telefonlar için nasıl bir uygulama var bilgi sahibi değilim.

butun urunlerde backlight var
niken urunlerinin tamami pille calisiyor
fiyatlarla ilgili olarak gezenbilir uyelerine
butun urunlerde %10 ile % 15 civarinda indirim yapabilirim
selamlar

safariturkey' Alıntı:
butun urunlerde backlight var
niken urunlerinin tamami pille calisiyor
fiyatlarla ilgili olarak gezenbilir uyelerine
butun urunlerde %10 ile % 15 civarinda indirim yapabilirim
selamlar

ali bey selamlar

ebatlar hakkında bilgiyi almayı unuttuk :smiley:

http://www.hepsiburada.com/Liste/isikli-egimmetre-451223/ProductDetails.aspx?productId=otm451223&categoryId=20006809&SKU=OTM451223

ben bunu kullanıyorum şuan, bir sıkıntı yaşamadım ama tabi orjinalleri gibi olmaz sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.