Ekipman Nerden Güvenle Alınır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scarab Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,240

scarab

Ana Kamp
Yer
Lüleburgaz
outdoor malzemesi satan o kadar site varki, siparişlerim hemen hemen hazır da nerden alacağıma bir türlü karar veremedim, daha önce yaşadığım sorunları yaşamak istemiyorum siparişi verip beklemek beklemek sonra stokda olmadığını öğrenmek gibi mesela, adrenalinden bende alışveriş yapmak istiyorum ama internet problemlerinden dolayı giremiyorum oraya

yanlış anlamalara meal vermemek adına düzeltilmiştir.

Etiketler
Ynt: ekipman nerden güvenle alınır

Erkan bey,
Adrenalin'de nasıl bir sorun yaşadığınızla ile ilgili bilgi iletirseniz, sorunun çözümü ve telafisi için hızlı bir şekilde harekete geçebilirim.
Saygılarımla,

Ynt: Ekipman Nerden Güvenle Alınır?

internet tarayıcım mozilla firefox,dün sitenize girdiğimde sayfa açılırken aşağıdaki uyarıyı verdi kapatıyorum yine çıkıyor, ama ben pek önemsemedim, bir çok kez aç kapa yaptım,site içerisinde gezindim o uyarıları defalarca kapattım, hatta bi ara mozilla güvenli olmayan site uyarısı yaptı, sonra explorer den açmayı denedim gen problem çıktı, neyse bu sabah bilgisayarımı açtığımda kötü bir sürprizle karşılaştım, windows açılıyor ama otomatik kapatma işlemi başladı diyerek kitleniyordu defalarca açıp kapadım ama düzelmedi son olarak güvenli kipde çalıştırıp sistem geri yükleme yaptımda normale döndü, durum böyle olunca direk aklıma akşamki olay geldi, valla şimdi denedim aynı problem devam ediyor ama başka bilgisayardada denemek lazım tabii, yoksa ticari bir sorun yok hatta facebook grubunada katılmıştım, bugün yarın çadır ve uyku tulumunuda sizden almayı düşünüyordum, öyle kaldı anlıycanız

sss.png

Bir kaç site kullanıcımızdan daha benzer bir sorun bize iletildi, kendi bilgisayarlarımızda sorunu tekrarlayamasak da IT departmanına ilettik, sorunun çözüldüğü bilgisi geldi. (Mozilla ve Google tarayıcılarının sitemizi geçici olarak gri listeye almasından kaynaklanan bir sorun, ilgili kaynaklara düzeltme için bilgi geçildiği ve tarayıcı firmaların ilk kontrolü sonrasında tarayıcılar bir uyarı vermiyor olacak) Bilgisayarınızdaki sorunun bizim sitemizdeki sorundan kaynaklanması uzak bir ihtimal olsa da konuyu mutlaka detaylı bir şekilde değerlendirip tekrarlanmamasını sağlayacağız. Sorun sizde şu anda hala devam ediyor mu?

evet sorun hala devam ediyor, ana sayfadan itibaren her butona basıldığında 2-3 kere aynı uyarı çıkıyor, ben 3 mevsim çadırların sayfasına ulaşana kadar mozilla hata veriyor tüm sayfalar kapanıyor ne yazıkki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler