Elektronik Kontroller Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ariki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,955

ariki

Ana Kamp
Herkese Merhabalar,

Elektronik kontrol ile ilgili her türlü Sorularınızı Yazabilirsiniz elimden geldigince yardımcı olurum,

Saygılarımla

Etiketler
Ynt: Elektronik Kontroller Hakkında

Biraz daha açıklayıcı bilgi verebilirmisiniz.

Nedir tam olarak uğraşınız.

Sayın KUSCU ,

Makina Kontrolünden tutunda ısıs kontroluna Uzaktan Kumada, Akıllı Digital Sayaçlar,Su Kontrolu Sera Kontrolu, Aklınıza ne gelebiliyorsa Kontrol Olarak yapıyorum sadece yapılacak işelri bilen birisinin bana yazılı olarak eksiksiz yazması yetrelidir yani bana Senaryoyu verin ben Garantili olarak çalıştırayım ,

Ancak Hadimide bilirim Yapamayacagım işler oldugunda da yaparım demiyorum çünkü beni aşan işler çok var branşımın dışında olan işler ,
Şöyle örnek vermek gerekirse Bizim işler de tıpkı Doktorların işi gibidir nasıl her doktor her hasraya bakmıyorsa bizde bazı işleri yapmıyoruz umarım anlatabilmişimdir,

saygılar

Selam Yasarergun,

Evet Bu dediginiz konular benim Kontrolunu yaptıgım Projelerdir, Konu ile istediginiz her türlü kontrolu yaparım ister Işık İster Nem İster ister Isı ne nasıl istiyorsanız Yapabilirim,
Daha Önce de bahsetigim gibi ben Program Yazıp Devre dizaynını da kendim yapıyprum sadece Bana ne istenildigini Konuyu bilen birisinin Senaryoyu yazması yeterlidir,Konuyu Bilen dememdeki neden ise Programın Algoritması yazıp programı oturttuktan sonra ya şunuda ilave dedlim dedikleri zaman Günlerce ugraştıgım programı tekradan yazmak zorunda kalıyorum bunun için Senaryoyu verecek olan arkadaşların ne yaptırmak istediklerini iyi bilmesi gereklidirki ugraşmadan tek seferde işi bitirelim ,

Saygılar

Sayın evedilaz,

Ben Hazırım bu benim işim ve işimi severk yapıyorum ,

ilgi ve alakaya Teşekkürler Sag Olun ,

Saygılar

elektronik gaz kelebeği olan arabalara hız kontrolü yapabiliyormusunuz?

Selam Sayın KLL,

Elektronik gaz kelebeği olan arabalara hız kontrolü yapmadım ancak benim konularımın içinde olan bir proje sanırım ,

Her zaman dedigim gibi ben her şeyi bilmek zorunda degilim bana İşi bilen Birisi Senaryoyu anlatsın ben 10 numara yaparım, Kontrol işi benim işim

Sadece Mantık Yürütüyorum nasıl olabilir diye yanlışım varsa lütfen düzeltsinler arkadaşlar,
Benim için bir referans lazım bu referans'da Basınç olacak Atıyorum arabaya gaz verildiginde arabaların emiş yaptıgını biliyorum bu hava emişini Anolog Basınç sensörü ile Digitale çevirip istedigim gibi aracın devrini artırabilirim hemde inanılmaz bir hasasiyetle olur bu iş yinede bu kelebek ne işe yarar tam bilemiyorum sanırım hava akışını açıp kapatma yarıyor ben bu kelebegi açıp kapatıracagım her halde,bu kelebegi ne açıyor Mekanik olarak servo motormu var yani nasıl açılıyor veya kapanıyor ,gerekirse DSR denilen Açı Sensörleri ile birilerine bir alet yapmıştım Acısal olarak da istedigim Açı'da kontrolunu yapabilirim Atıyorum 0.23 Barda 1.5 derece kelebegin açılması gibi

Dedigim gibi yapabilirim bu istediginiz ancak sistemi bilen birisi bana anlatması gerek ,

Saygılar

ariki' Alıntı:
Selam Yasarergun,

Evet Bu dediginiz konular benim Kontrolunu yaptıgım Projelerdir, Konu ile istediginiz her türlü kontrolu yaparım ister Işık İster Nem İster ister Isı ne nasıl istiyorsanız Yapabilirim,
Daha Önce de bahsetigim gibi ben Program Yazıp Devre dizaynını da kendim yapıyprum sadece Bana ne istenildigini Konuyu bilen birisinin Senaryoyu yazması yeterlidir,Konuyu Bilen dememdeki neden ise Programın Algoritması yazıp programı oturttuktan sonra ya şunuda ilave dedlim dedikleri zaman Günlerce ugraştıgım programı tekradan yazmak zorunda kalıyorum bunun için Senaryoyu verecek olan arkadaşların ne yaptırmak istediklerini iyi bilmesi gereklidirki ugraşmadan tek seferde işi bitirelim ,

Saygılar

Çok teşekkürler

gerektiğinde yardımınıza başvuracağım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR