Elinde 93 ZJ İçin Çift Soket Girişli VIC Olan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kulaksizcumhur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,152
Arkadaşlar iyi akşamlar.

Elinde 1993 Model ZJ V8 5,2 için ÇİFT SOKET GİRİŞLİ VIC (Klimanın altındaki yeşil araç bilgi ekranı) olan var mı?

Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Elinde 93 ZJ İçin Çift Soket Girişli VIC Olan Var mı?

Sahibinden Com daki ilanda ( İlan No 95196119) aradığınız vıc ekranından var(220 tl ).Savaş YILMAZ Cep0 (505) 420 61 86.Ben de 1 sene kadar önce bu şahıstan 150tl ye alıp kendiminkini değiştirmiştim.İsterseniz benim arızalıyı bedelsiz gönderebilirim.Ben biraz onarmak için uğraştım ama yüzeyi vernik kaplı ve çok zor işlem yapılıyor.

ali çelik' Alıntı:
Sahibinden Com daki ilanda ( İlan No 95196119) aradığınız vıc ekranından var(220 tl ).Savaş YILMAZ Cep0 (505) 420 61 86.Ben de 1 sene kadar önce bu şahıstan 150tl ye alıp kendiminkini değiştirmiştim.İsterseniz benim arızalıyı bedelsiz gönderebilirim.Ben biraz onarmak için uğraştım ama yüzeyi vernik kaplı ve çok zor işlem yapılıyor.
İlginiz ve cevabınız için çok teşekkürler. Evet, ilanı gördüm ama fiyat çok çok pahalı. Amerika'dan aynı cihazı 40$+kargo ücretine getirtebiliyoruz zaten. Bu fiyatın yarısından bile uyguna geliyor ancak çok uzun sürüyor. Bu yüzden buradaki arkadaşların elinde belki vardır veya Amerika'ya falan giden birisi olursa rica edip aldırtırım diye bir sormuştum. Sizin arızalının yanlızca ekranı mı arızalı? Eğer içi sağlamsa işime yarar. Benimkinin ekranını kullanabilirim sağlam cihazın üzerine. Eğer öyleyse "Maslak Mahallesi, Bilim Sok.No.5 Sun Plaza Kat:20 Cumhur KULAKSIZ" adına karşı ödemeli gönderirseniz çok çok memnun olurum. Eğer İstanbul'daysanız sizden kendim de alabilirim. Çok sağ olun...

İçindeki kart üzerinde elektronik eleman arızası var .Kart yüzeyi çok sert verniğe benzer bir maddeyle kaplı ve havya ile çalişamadım.Şu anda Balıkesir/ Altınoluktayım. Parça ise Balıkesirdeki evde isterseniz ancak gelecek hafta gönderebilirim.

ali çelik' Alıntı:
İçindeki kart üzerinde elektronik eleman arızası var .Kart yüzeyi çok sert verniğe benzer bir maddeyle kaplı ve havya ile çalişamadım.Şu anda Balıkesir/ Altınoluktayım. Parça ise Balıkesirdeki evde isterseniz ancak gelecek hafta gönderebilirim.
Eğer size artık lazım değilse müsait olduğunuzda gönderebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. Tel : 0 532 543 36 21

Göndereceğim zaman alo derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR