iksje
One Life. Drive It!
Birgün turist bir bayan Jeep'inizi sorarsa ukalalık etmeyin! 

vosdost' Alıntı:Bayanların elleri erkeklerden hassas olduğu için özellikle elektronik sektöründe bayanlar tercih ediliyor.
jeep' Alıntı:Abi bu bayanların neresi hassas rica ederim. Baksanıza havalı tabanca elinin içinde kaybolmuş gitmiş.. Kafı fitilini takan yeşil giymiş bayanın kaslarına bak. Bende yok o kadar kas..
yunus bager' Alıntı:Herşey iyi güzelde fabrikada bir disiplinsizlik var ne öyle kimin ne giydiği belli değil sahil boyunda voltamı atılıyor yoksa jeep mi toplanıyor
galiba her sabah sokaktan geçenleri toplayıp yövmiye usulu araba toplatıyorlar;D ;D ;D
Ben erkek , bayan konusuna girmedim fabrikada disiplinsizlik hakim ondan bahsediyorumekiNoks' Alıntı:sen neticeye bak, erkeklerden daha sağlam araba topladıkları kesin;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Ben erkek , bayan konusuna girmedim fabrikada disiplinsizlik hakim ondan bahsediyorum
sağlamlıkmı tartişilir![]()
ekiNoks' Alıntı:Ben fotoğraflar göre değerlendirdim, fotoğraflarda da görüldüğü gibi çalışanlar hep bayan, tabii bu bayanlar sabah sokaklardan mı toplandı bilemiyorum fabrikayı gidip görmedim, sen gördün mü ;D ;D ;D