Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iksje Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,028

iksje

One Life. Drive It!
Web
www.buzla.com
Birgün turist bir bayan Jeep'inizi sorarsa ukalalık etmeyin! :smiley:

04engine_line.jpg

05engine_harness_install.jpg

08alternator_install.jpg

15dash_install.jpg

16door_fixture1.jpg

17door_slagle_install.jpg

20firewall_harness_install.jpg

07power_steering_install.jpg

28brake_fill.jpg

19jeep_label.jpg

30final_inspection.jpg

Etiketler
Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

Ya bu bayanların en ufağı 1.80 gelir. Karanlık yolda görsem kaçarım.. Bu arada şu kurbanlık koyun gibi sallanan motorlaradan birisi elime geçse de cj ye atsak.. ;D

İsveç'te bir fabrikayla ilgili belgesel vardı, Volvo ya da Saab, benzer görüntüler orda da vardı, dumur olmuştum izlerken...

Güzel şeyler hep bayan elinden çıkar zaten ;D, aferin bize ;)

Bayanların elleri erkeklerden hassas olduğu için özellikle elektronik sektöründe bayanlar tercih ediliyor.

vosdost' Alıntı:
Bayanların elleri erkeklerden hassas olduğu için özellikle elektronik sektöründe bayanlar tercih ediliyor.

Abi bu bayanların neresi hassas rica ederim. Baksanıza havalı tabanca elinin içinde kaybolmuş gitmiş.. Kafı fitilini takan yeşil giymiş bayanın kaslarına bak. Bende yok o kadar kas..

jeep' Alıntı:
Abi bu bayanların neresi hassas rica ederim. Baksanıza havalı tabanca elinin içinde kaybolmuş gitmiş.. Kafı fitilini takan yeşil giymiş bayanın kaslarına bak. Bende yok o kadar kas..

çalış, senin de olur ;)

Herşey iyi güzelde fabrikada bir disiplinsizlik var ne öyle kimin ne giydiği belli değil sahil boyunda voltamı atılıyor yoksa jeep mi toplanıyor
galiba her sabah sokaktan geçenleri toplayıp yövmiye usulu araba toplatıyorlar :smiley: ;D ;D ;D

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek ??ine Kar??anlar!

Toplansa toplansa bu kadar kasli olanlar spor salonlarindan toplanir :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Herşey iyi güzelde fabrikada bir disiplinsizlik var ne öyle kimin ne giydiği belli değil sahil boyunda voltamı atılıyor yoksa jeep mi toplanıyor
galiba her sabah sokaktan geçenleri toplayıp yövmiye usulu araba toplatıyorlar :smiley: ;D ;D ;D

sen neticeye bak, erkeklerden daha sağlam araba topladıkları kesin :p ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
sen neticeye bak, erkeklerden daha sağlam araba topladıkları kesin :p ;D ;D ;D
Ben erkek , bayan konusuna girmedim fabrikada disiplinsizlik hakim ondan bahsediyorum
sağlamlıkmı tartişilir :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Ben erkek , bayan konusuna girmedim fabrikada disiplinsizlik hakim ondan bahsediyorum
sağlamlıkmı tartişilir :smiley:

Ben fotoğraflar göre değerlendirdim, fotoğraflarda da görüldüğü gibi çalışanlar hep bayan, tabii bu bayanlar sabah sokaklardan mı toplandı bilemiyorum fabrikayı gidip görmedim, sen gördün mü ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Ben fotoğraflar göre değerlendirdim, fotoğraflarda da görüldüğü gibi çalışanlar hep bayan, tabii bu bayanlar sabah sokaklardan mı toplandı bilemiyorum fabrikayı gidip görmedim, sen gördün mü ;D ;D ;D

Jeep'ciler kahvesinden CJ10'la getiriliyorlarmış her sabah :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR