Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iksje Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,049
Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

ankara grubu olarak sanırım yakında olacagız ve gördüğüm kadarıyla bayagıda bayan varız;bence işin şakası demen de pek kurtarıcı görünmüyor ;)
figo' Alıntı:
2. gezenbilir festivaline gelirsen bekleriz :eek: süpürgeci bayanları (işin şakası) SAYGILAR. ;)

Etiketler

alperhoca' Alıntı:
Bu jeep'in özgür ruhunu yansıtıyor bence, disiplinsizliği değil :smiley: Disiplin sadece şekille olmaz. Yoksa bak Tofaş fabrikasında herkes tulumla çalışıyor ama ürün ortada :smiley:
Özgür ruhu olduğuna şüpem yok bilenler bilir yeni doğmuş danalar ilkdefa dışarı çıkınca atlayıp zıplarlar hiç mudahale etmeye gerek yoktur nasıl olsa nefesi hemen kesilecektir

Geçenlerde bir arkadaş anlattı japonyaya gitmişler. Hitachi iş makinesi fabrikasına gezmeye. Çok ilginç bir tespit yaptı. Fabrikada çalışan bir işçi ile konuşmuşmuşlar. 18 yıldır o fabrikada çalışıyormuş ve tek görevi levyelerin altındaki hortum bağlantılarını yapmakmış. 18 yıldan beri aynı işi yapıyormuş. Fabrikada çalışan işçilerin büyük bölümü uzun yıllardan beri aynı işi basit işi yapıyorlarmış. Kimisi hortum takıyor kimisi bilya bağlıyor böyle. Adama sorduklarında bu motor kaç beygir diye kimse bilmiyormuş. Herkes yaptığı işi biliyor. Hortum böyle takılır başka birşey bilmem diyormuş. Birde bizim Türk ustalarına sorun fabrikada çalışanlara. Size üretim bandından , caddede gezen modifiye araçlara kadar herşeyini bütün incelikleri ile anlatır. Acaba bizim millet daha mı zeki, yoksa japonlar daha mı çalışkan ???

bzimkiler nicelikli onlar nitelikli

Aslında bizim ustalar yada daha geniş olarak Biz Tütklerin anlamadıkları bir b....k yok baştan sona araba imal eder.

Göktüğ ilk defa aynı fikirdeyiz :smiley: bende bir örnek vereyim
geçenlerde krızden dolayı çalıştığı fabrika kapanan abim yeni bir fabrikaya işe gildi gireli daha 2 hafta falan oldu sordum fabrika ne iş yapıyor diye bana nerdedeyse bütün makinelerin ne iş yaptıgının ne çeşit ürünler çıkardıgını ürünlerin ne aşamadan geçtiğini anlattı

Bizdeki asıl yanlış olan işi ehline vermemek o yüzden çok gerideyiz kiminde 30yıl kimşnden 50yıl

Abi ne güzel ya seninle aynı fikirde olmak.. Şu dana hikayesini anlatmasan daha güzel aynı fikirde olacaktık ;D Zaten dana denince aklıma önce dana44 geliyor. ;)

Arkadaşlar kesinlikle herkez bildiği işi yapmalı ve yaptığı işte uzmanlaşmalı ancak işin geneli için de fikir sahibi olmanın bir sakıncası da yok tabiki....

figo' Alıntı:
2. gezenbilir festivaline gelirsen bekleriz :eek: süpürgeci bayanları (işin şakası) SAYGILAR. ;)

o tarihlerde teftişete olacağım için festivale gelemiyorum ama gelebilseydim zevkle süpürge işini üstlenirdim ;) ;D

Kadınları severim....
Yaptığı işleride beğenirim.....
Daha titizlerdir, savsaklamazlar....

Ama en iyi, en ünlü ahçılar, erkekler....:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR